28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Detské zóny zadarmo počas nákupov

Autor: Petula , Foto: FB, ikea.sk, oc-danubia.sk, avion.sk, borymall.sk, freshmarket.sk, sdetmi.com
Adresa: Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Detske zony zadarmo pocas nakupov

S deťmi často riešime, že ich nakupovanie nebaví. Nechcú s nami obchádzať obchody. Chcú sa hrať. Preto sme pre vás pripravili prehľad tých nákupných centier, ktoré ponúkajú koncept detských kútikov alebo hracích plôch zdarma pre zákazníkov.

V Bratislave nájdete dve možnosti - stráženie detí v detských kútikoch zdarma alebo hracie plochy priamo v nákupných pasážach, kde sa deti môžu zahrať pod dohľadom rodičov, ktorí si môžu posedieť a oddýchnuť si. Poďme sa na ne spoločne pozrieť. Nie je predsa nič lepšie, ak sú spokojní rodičia aj deti a vieme tak spojiť príjemné s užitočným. :-)

Ikea

Ikea je miesto, kde myslia na detského návštevníka v každom smere. Tento obchodný dom s nábytkom prišiel ako prvý s komplet službami pre deti. Od reštaurácie, toaliet, parkoviska, detských losíkových peňazí, akcií, ktoré organizujú až po detský kútik, kde ponúkajú stráženie detí zadarmo od 3 do 10 rokov.

<< Klik pre viac info>>

kutik3

Zdroj: Ikea

Danubia

Hoci toto nákupné centrum nie je z najväčších, určite poteší, že tiež disponuje menším detským kútikom so strážením zadarmo pre všetkých návštevníkov. Radi sa  postarajú o Vaše deti vo veku od 3 do 10 rokov.

<< Klik pre viac info>>

detsky kutik

Zdroj: Danubia

Avion

Avion  je miestom, kde nájdete dve vnútorné herné zóny v nákupných pasážach a menšie vonkajšie ihrisko pri parkovisku. Bolo jedným z prvých centier, ktoré predstavilo tieto herné plochy zdarma. Dnes sa deti pri vnútorných zónach môžu tešiť z jednej ohradenej na prízemí s motívmi zvierat a krajinky a jednej voľnej zóny na poschodí pri reštauračnej časti a fitness centra, kde je napríklad aj interaktívna obrazovka s hrami, veľké šachy či jazierko s rybkami. Dohľad nad deťmi si zabezpečujú rodičia.

<< Klik pre viac info>>

sk rodina playtime leaflet 05

Zdroj: Avion

Bory mall

Jedno z najnovších nákupných centier posunulo koncept okolo detí ešte do pohodlnejšej roviny. Široké nákupné pasáže, kde sa bez problémov presúvate s kočíkom. Niekoľko vnútorných herných plôch rozmiestnených po nákupnom centre, ktoré sú zdarma a na deti pôsobia ako magnety. Ak je pekné počasie, pred centrom pri parkovisku si môžete do sýtosti užiť moderné veľké detské ihrisko. Vnútorné herné plochy sa nachádzajú pred prevádzkami Mango (1.nadzemné podlažie) alebo Reno (2.nadzemné podlažie). Dohľad nad deťmi si zabezpečujú rodičia.

<< Klik pre viac info>>

vnutorne pred Reno

Zdroj: Bory Mally

Eurovea

V Eurovei čaká na všetky deti od 0 do 10 rokov interiérové ihrisko na prvom poschodí pri predajni Peek & Cloppenburg. Ihrisko je celé ladené v "morskom" štýle. V ohradenom priestore pomaľovanom rybičkami a koralmi nájdete morské zvieratká a ponorku na preliezanie, skákanie či šmýkanie, a tiež atrakcie ako smiešne zrkadlo, obrázková skladačka a pexeso v jednom a vesmírna guličková hra. V peknom počasí môžete na hru využiť aj vonkajšie detské ihrisko na nábreží Dunaja. Dohľad nad deťmi si zabezpečujú rodičia.

<< Klik pre viac info>>

22396709 10156565504883765 41119583 o

Zdroj: Eurovea

Freshmarket

Vôňa čerstvej ponuky ovocia, zeleniny, rýb a ponuka gastro prevádzok nie je jediné lákadlo, pre rodiny, ktoré si potrpia na čerstvosť.V tomto modernom trhovisku sa nachádza aj detský kútik pre najmenších návštevníkov, ktorý isto poteší rodičov aj deti. V jednej jeho časti si môžu posedieť a v kľude sa občerstviť. V druhej časti si zas deti užijú zábavu s hračkami. To všetko zdarma. Dohľad nad deťmi si zabezpečujú rodičia. Nájdete ho na prvom poschodí.

<< Klik pre viac info>>

detsky akcia3

Zdroj: Fresh Market

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Elena Bolfová 31.12.2018, 01:25

    Nam ulahodila Ikea - aj kutikom aj starostlivostou o deti v restauracii.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár