28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Slovan v Centrale

14.08.2017 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Central
Termín: 16.08.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

web slovan 735x344 2017

V stredu 16. augusta 2017 sa kompletný tím HC SLOVAN Bratislava predstaví svojim fanúšikom na tradičnom podujatí v nákupnom centre Central.


HC SLOVAN Bratislava pripravil spolu s obľúbeným nákupným centrom Central na Trnavskom Mýte pre všetkých fanúšikov Slovana oficiálne predstavenie celého tímu pred štartom základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy 2017/18. Súčasťou celej akcie pre priaznivcov “belasých” bude autogramiáda všetkých hráčov A mužstva, vystúpenie Slovan Cheerleaders, fototermíny s maskotom Harvym a rôzne súťaže spojené s hokejom.

Podujatie "I ♥ SLOVAN" odštartuje o 16:00 h, odkedy sa bude s moderátorom Slavom Jurkom súťažiť o viaceré ceny a klubové suveníry z prostredia hokejového Slovana. V sprievodnom programe nebude chýbať maskot Harvy, Angels Cheerleaders, Fotolab kútik, klientská zóna HC SLOVAN CashbackCard, ai.  

Najdôležitejšia časť celého podujatia príde o 17:15 h, kedy do Centralu zavíta kompletný tím HC SLOVAN Bratislava so všetkými hráčmi na súpiske A mužstva, pripravenými zasiahnuť do novej sezóny v KHL, vrátane trénerského tímu. Po krátkom predstavení každého člena nášho mužstva, ktoré bude uvádzať moderátor Slavo Jurko, bude nasledovať hodinová autogramiáda nášho tímu. Upozorňujeme, že vzhľadom na ďalšie povinnosti hráčov autogramiáda má vopred stanovenú dĺžku a bude trvať presne 60 minút. 

Nenechajte si preto ujsť príležitosť, aká sa naskytne len raz za sezónu a príďte pozdraviť hráčov HC SLOVAN Bratislava pred ostrým štartom sezóny 2017/18. Pri troche šťastia si odnesiete podpisové karty každého hráča, zopár cenných fotografií alebo malé hokejové suveníry, vrátane vstupeniek na otvárací domáci zápas sezóny.

Sprievodné aktivity:

  • interaktívne hry a súťaže o vstupenky a klubové suveníry HC SLOVAN so Slavom Jurkom

  • vystúpenie HC SLOVAN Cheerleaders

  • maskot Harvy

  • autogramiáda hráčov A mužstva a realizačného tímu (začiatok o 17:15 h)

  • Fotolab zóna

  • HC SLOVAN Cashback Card klientská zóna

  • voľné turnaje v stolnom hokeji STIGA

Napíšte komentár