20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Zľavomat festival 2017

07.08.2017 Autor: Petula , Foto: FB Zľavomat
Termín: 19.08.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

zlavomat festival 2017

Deň plný inšpirácie a zážitkov! Pestrá ponuka Zľavomatu za vami príde do multifunkčného areálu - Parku Pekníková v bratislavskej Dúbravke už v sobotu 19. augusta!

Nultý ročník Zľavomat Festivalu svoje dvere otvára naozaj všetkým! Malým, veľkým, stredným! :) Vítané sú celé rodiny, páry, jednotlivci, študenti i seniori - v Zľavomat ponuke si skutočne nájde každý to svoje a tešiť sa môžete aj bohatý kultúrny program - bude sa tancovať, spievať i súťažiť v jedení! 

Ochutnajte burger, domáce koláče, alebo napríklad aj indonézsku kuchyňu, schlaďte sa pivkom alebo limonádou. Nezabúdame ani na milovníkov RAW stravy či celiatikov. Na návštevníkov čaká aj relax zóna, beauty zóna, masáže, športové aktivity, tréneri, fotografovanie, Vláčik-Blaváčik, bublifukovanie, virtuálna realita, hracie automaty Top Fun, dobrodružná escapa hra, výstava superšportov, tombola o atraktívne ceny, koncert ABBA show live, DJ a mnohé ďalšie! 

Celodenný program bude prebiehať aj na pódiu s moderátormi Romanom Juraškom a Lenkou Šoóšovou

Množstvo atrakcií, hier, súťaží, poradenských služieb bude na festivale úplne zadarmo, niektoré ponuky, ako napríklad na občerstvenie si môžete kúpiť cez Zľavomat (ako vždy výhodnejšie ako priamo na mieste) tu:www.zlavomat.sk/kampan/6676-zlavomat-festival-je-tu!

Viac info o festivale nájdete aj na blogu www.zlavomat.sk/blog/prispevok/788-pozyvame-vas-na-zlavomat-festival.

Miesto konania: Park Pekníkova 1953/4, 841 02 Dúbravka, pár metrov od zastávok Drobného a Pekníková 19.8.2017 od 10.00 hod.
Odkaz na mapu: http://bit.ly/2vEYzia

Napíšte komentár