20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

ZOO Dvůr Králové

Autor: Annie, Foto: zoodvurkralove.cz
Adresa:ZOO Dvůr Králové a. s. Štefánikova 1029, 544 01 Dvůr Králové nad Labem Telefón:(+420) 499 329 515 E-mail:info@zoodvurkralove.cz www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Hneď ako prekročíte brány ZOO Dvůr Králové budete si pripadať ako v Afrike. Nájdete tu najrozsiahlejšiu kolekciu afrických zvierat a najväčšie stádo žiráf chovaných mimo Afriky. V Africkom Safari sa môžete voziť medzi stádami zebier či antilop a v Levom safari, dokonca medzi voľne sa pohybujúcou svorkou levov.

Nechajte sa uniesť ilúziou Afriky pri pohľade na veľké stáda zvierat. Môžete sa dokonca stať ošetrovateľom v zoo alebo bývať v štýlovom hoteli či kempe. Spoznajte Africké safari, navštívte savanu, predierajte sa dažďovým pralesom alebo objavujte tajomstvo života korálového útesu.
dvur2Čaká vás cez 2 300 zvierat, najväčšia kolekcia afrických zvierat v Európe, tajomná žirafa Okapi, Tropická bažina, Africká savana, Vodné svety a ďalších 12 unikátnych expozícií. Bližšie  k zvieratám už to ani nejde. Na zvieratá si tu takmer siahnete. Bude vás od nich deliť len priekopa alebo sklo. Žiadne mreže. Nikdy tu nieje hlava na hlave, nemusíte sa tlačiť, ZOO Dvůr Králové je totiž oveľa väčšia, ako si myslíte. Užite si zážitkové programy. Pripravia vám tu deň, na ktorý sa nezabúda. Môžete sa napríklad stať aj ošetrovateľom v zoo na deň.dvur
Zoo pre deti
Pre detských návštevníkov, ktorí sa už dostatočne zoznámili so všetkými zvieratkami je k dispozícii množstvo inej zábavy ako lanový hrad pri Reštaurácii Kibo, detské ihrisko pri Reštaurácii Lemur, lanový hrad pri Lev-safari, interaktívne stanovištia so zvieracími hádankami, lanový park Katika Miti  s Yellow Point, detská zoo, kde je dovolené sa zvierat aj dotýkať. 


Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Lucy 03.01.2023, 22:45

    veeeelmi pekna ZOO ♥

  • Michal 29.12.2021, 17:56

    Sloniky - odporucam vidiet, su v dobrej kondicii

  • Vik Vik 24.12.2021, 16:04

    Hrochy su skvostom tejto ZOO, niečo impozantné ..

  • Ingrid Mazáňová 06.12.2020, 00:17

    skutočne nádherná ZOO, s tou našou bratislavskou sa nedá porovnať.. dizajnovo je krásne prepracovaná do najmenších detailov.. je tam mnoho atrakcií pre deti, zvieratá majú krásne výbehy, všetko je krásne farebne zladené.. skutočná pastva pre oči, aj pre dušu, tá zoologická je umeleckým dielom.. najviac sme sa tešili na hrochy a mali sme šťastie, práve tam mali mláďatko.. strávili sme v nej celý deň a aj to nám bolo málo:)

  • Viera Backová 20.11.2020, 21:51

    Túto Zoo naozaj odporúčam, jedinečný zážitok v safari aute medzi levmi s odborným a hlavne pútavým výkladom si deti určite zapamätajú a zoo má aj veľmi zaujímavú históriu, jej zakladateľ patrí medzi zásobovačov exotických zvierat všetkých našich zoo, keďže sám podnikol viac ako 2000 výprav do Afriky a pomáha v programe zachovania vzácnych druhov v rámci celej Európy. Zážitok nielen pre deti ale aj dospelých, dozvedeli sme sa tam veľa nových informácií a deti sa okrem stretu s krásnymi zvieratami zabavili aj africkej dedine či obrovských preliezkach.

  • Daniela 04.01.2019, 09:04

    Odporucam pre rodiny s detmi, najozaj pekna ZOO

  • Peter 04.01.2019, 09:04

    Jedna z najkrajsich ZOO v CR

  • Monika 28.12.2018, 19:10

    Počas leta 2017 sme si urobili s manželom aj s deťmi taký výlet po českých ZOO . Po pražskom sme sa zastavili aj tu. Organizačne, značením sa mi to tu viac páčilo ako napr. v Prahe, ale tam bolo zas viac zvierat.

  • Mili 09.12.2017, 12:56

    ZOO Dvur Kralove a Safari sme navstivili tento rok a poviem vam, je to zazitok,na aky sa dlho predlho spomina. Ak sa rozhodnete tam aj prespat odporucam bungalovy, kazdy v style Safari, dole maly bazen obklopeny borovicami, africke bubny v zoo, denny program, show so zvieratkami, aj odborne vyklady, jedinecny zazitok ako pre deti aj pre dospelych.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár