19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Tancovanie s deťmi v nosičoch a šatkách

08.07.2017 Autor: Petula , Foto: FB Tancujem s mojim pokladom
Termín: 11.08.2017 a ďalšie Mesto:Malacky Zdroj:stránka organizátora

tancovanie v satkach

Milé nosiace mamičky, MC Vánok myslí aj na Vás! Od budúceho týždňa začíname s kurzom tancovania mamičiek s detičkami v nosičoch a šatkách. Prvýkrát sa tancovalo vonku pri MC Vánok v pondelok 10. júla.

Teraz v lete budeme tancovať aj v Zámockom parku pri tribúne za futbalovým ihriskom, ale aj pri Vánku (Ul. M. Rázusa), v jesenných a zimných mesiacoch alebo v prípade nepriaznivého počasia by sme sa presunuli do priestorov Vánku.

Či ste niekedy tancovali alebo nie, ničoho sa nemusíte báť. Nepôjde o ťažké variácie. Vždy sa budeme prispôsobovať najmä detičkám. Pokiaľ im čokoľvek bude budete sa môcť samozrejme o ne starať. Čo sa týka štýlov, každú hodinu sa budeme venovať inému. Zabŕdneme do salsy, ale i streedancových štýlov: hip-hop, dancehall, funky…Nebudeme tancovať vždy v ten istý deň v týždni. Leto je totiž veľmi špecifické, ľudia cestujú, a tak aj vy nie vždy budete môcť prísť. Vždy cez víkend preto vyhodím informáciu ktorý deň sa tancuje (pondelok, streda, piatok) a budete sa môcť prihlásiť. 

Cena kurzu: 3 €

Najbližší kurz: piatok, 11.8..2017 o 9.30 hod

Napíšte komentár