25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Festival Eurovea

28.06.2017 Autor: Danka, Foto: google.sk
Termín: 26.08.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

euroveal

Pozývame Vás na Festival Eurovea  na Námestie M. R. Štefánika v areáli Eurovea. Môžete sa tešiť na tanečné štúdio La Portella a na spevácke talenty zo Super Deti, tanečnú párty,cigánsky bašavel, maľovanie na tvár, maľovanie henou a mnoho iných zaujímavých atrakcií. Vstup voľný!

08.07.2017 (sobota) o 18.00 hod. - Tanečná párty
Super deti La Portella Super koncert, super tanečné vystúpenia a animácie v podaní speváckych talentov zo Super Deti a detského tanečného štúdia La Portella. Rumba, chacha, salsa, merengue - to sú všetko tance v štýle latino. Načo sa však škatuľkovať, keď nám ide v prvom rade o tanec a radosť z pohybu. Pustíme si rýchle pesničky, pomalé pesničky, známe hity i menej známe. To všetko hlavne preto, aby sme sa dobre zabavili. Tanečné štúdio La Portella a Super Deti pripravili pre vás program plný tanca a hudby, v ktorom budete hrať hlavnú úlohu vaše ratolesti.

29.07.2017 (sobota) o 18.00 hod. Tanečná párty 
Zumba  Animačné vystúpenia zumby zamerané pre dospelých, ale aj na deti. Program bude pozostávať z vystúpení tanečných skupín. Inštruktori deti vytancujú a budú sa môcť zapojiť nie len pod pódiom, ale aj na pódiu. 

12.08.2017 (sobota) o 18.00 hod. - Tanečná párty
El Moro Flamenco:  El Moro - stredomorská fiesta v štýle flamenco a iných južných štýlov. Tradičné flamenco tance v sprievode živej hudby (spev, flamenco gitara, gajón, palmas), španielske rumby, kreolské valčíky z Peru a orientálne znejúca ľudová hudba západného Balkánu. 

26.08.2017 (sobota) od 15.00 do 22.00 hod. - Cigánsky bašavel
V spolupráci s oz Divé maky, HD Error – rap začínajúcej kapely (Divé maky), Flamenco show, Hollosy band, Tanečný workshop s Lackom Cmorejom a deťmi z Divých makov, divadelné predstavenie detí z Divých makov, Karavan Familia (maďarská rómska kapela), Galaprogram Divých makov, Premietanie rómskeho filmu, Sprievodné aktivity: maľovanie na tvár, maľovanie na kamienky, maľovanie henou, CirKusKus a iné. 

Napíšte komentár