16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Cesta rozprávkovým lesom v Prievidzi

24.06.2017 Autor: Simona, Foto: FB
Termín: 02.07.2017 Mesto:Prievidza Zdroj:stránka organizátora

18836891 1568546536512178 7559918822417672574 o

Mesto Prievidza v spolupráci s Kultúrnym a spoločenským strediskom v Prievidzi vás pozývajú už na štvrtý ročník obľúbeného podujatia, ktoré je určené pre deti a rodiny pod názvom Cesta rozprávkovým lesom. 

Areál prievidzského Lesoparku, ktorý s obľubou navštevujú mnohí Prievidžania, sa v priebehu nedeľného popoludnia 2. júla 2017 zmení na nepoznanie. 

Podujatie, ktorého podtitul znie „Hľadanie strateného pokladu“ sa začne o 14.00 h vstupom cez bránu na Ul. Clementisa, kde bude pre vás pripravený Rozprávkový les plný čarovných bytostí.
Počas Cesty rozprávkovým lesom čaká na deti stretnutie s mnohými rozprávkovými bytosťami. Po jeho absolvovaní bude pre všetkých účastníkov pripravený bohatý kultúrny program na Čarovnej lúke v areáli Lesoparku s amfiteátrom. Program na pódiu sa začne o 16.00 h a zabávať vás budú TS Fantastic - Elko, Divadlo pri kolkárni s rozprávkou Prázdninové dobrodružstvo a na záver sa môžete tešiť na vystúpenie obľúbenej detskej dvojice Paci Pac. 

Čarovná lúka i tento rok ponúkne niekoľko rozprávkových príbehov, ktoré deti budú môcť spoločne doplniť. V tieni stromov sa tak návštevníci stretnú s príbehom Palculienka, Zlatá priadka, Čert a Káča a iné. Za túto pomoc budú deti odmenené pečiatkou do Cestovného pasu a za plný počet si môžu vybrať sladkosti v Maškrtných domoch. 

A aby toho nebolo málo, Čarovná lúka bude plná atrakcií. Tešiť sa môžete na šaša Matveja a jeho balóniky, maľovanie na tvár, jazdu na autíčkach, nafukovacie atrakcie, zvieraciu fotostenu a po prvýkrát aj na detskú ZOO! Všetky atrakcie sú zadarmo!

Vstupné: Deti a dospelí 1,00 € alebo kultúrny poukaz sa bude vyberať pri vchodoch do Lesoparku.
Zmena programu VYHRADENÁ!

K dispozícii bude aj rozprávkový autobus, ktorý bude premávať zadarmo každú polhodinu. 
Informácie o odchode autobusu z konkrétnych zastávok nájdete na výlepných plochách mesta, ako aj na zastávkach autobusu.

Napíšte komentár