29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Detský deň s futbalovými hviezdami v AAA AUTO

25.05.2017 Autor: Claudinka, Foto: pr clinic
Termín: 28.05.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Detsky de plagat

Dvadsať najrýchlejších detí si v nedeľu domov odnesie aj značkové lopty 
Spoločnosť AAA AUTO pripravila pre deti milé prekvapenie v podobe Detského dňa, ktorý sa uskutoční v nedeľu 28. mája 2017 v bratislavskej pobočke na Panónskej ceste. Deti si budú môcť užiť veľa zábavy s množstvom atrakcií. Bonusom bude futbalová školička s Františkom Kubíkom a Urošom Damnjanovičom z ŠK Slovan Bratislava, Ľubomírom Šatkom a Jakubom Kosorínom z FC DAC 1904 Dunajská Streda, vrátane ich autogramiády.  Prvých dvadsať prichádzajúcich detí dostane značkovú loptu Nike.

Spoločnosť AAA AUTO v bratislavskej Petržalke ponúka bohatý program pre rodiny na celé nedeľné popoludnie. Detský deň s futbalovými hviezdami štartuje v areáli najväčšieho predajcu jazdených automobilov na Panónskej ceste 39 o 13.00 hod., pričom zábava potrvá až do 17.00 hod. V rámci rôznych atrakcií sa malí aj veľkí návštevníci môžu tešiť na súťaž Mapa pokladov, zábavu s klaunom, atraktívny skákací hrad či maľovanie na sklo. Samozrejme, nebude chýbať ani detská diskotéka a drobné sladké občerstvenie.

Deti, ale aj dospelí, ktorí sa chcú podučiť futbalovému umeniu od skutočných profesionálov, majú šancu od 14.00 do 15.00 hod., kedy bude pre nich pripravená futbalová školička s Františkom Kubíkom a Urošom Damnjanovičom z ŠK Slovan Bratislava, Ľubomírom Šatkom a Jakubom Kosorínom z FC DAC 1904 Dunajská Streda Futbalové vzory budú následne od 15.00 do 15.30 k dispozícii na autogramiáde. Prísť sa naozaj oplatí. Prvých dvadsať prichádzajúcich detí dostane loptu, z ktorých časť je špeciálne vyrobená s menom Marka Hamšíka.

„Naša spoločnosť sa snaží v regiónoch, kde pôsobí, okrem svojej hlavnej činnosti, ktorou je predaj ojazdených áut, rozvíjať kultúrne prostredie a spoločenský život. Preto už tretím rokom pripravuje pre deti a ich rodičov z okolia Detský deň, na ktorom môžu stráviť príjemné poobedie plné zábavy. Tento rok sme na základe našej spolupráce so Slovenským futbalovým zväzom a niektorými klubmi Fortuna ligy naň pozvali i futbalistov,“ dopĺňa generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

Napíšte komentár