29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Komarátsky detský festival v Komárne

22.05.2017 Autor: Hanka, Foto: ahojkomarno.sk
Termín: 28.05.2017 Mesto:Komárno Zdroj:stránka organizátora

komaratsky detsky festivalIII. Komarátsky detský festival

Kedy: 28. máj 2017 v čase 13:00 – 19:00 hod. , Klapkovo námestie a Park Anglia v  Komárne

Počuj, chceš byť mojim kamarátom? V mojom stroji času mám miesto pre teba a ukážem ti jedno perfiš miesto! Také, ktoré by si nevymenil ani za 6 (!!!) kopčekov zmrzliny!  Dorazili sme! Celé Klapkovo námestie i Park Anglia sú na celučičký deň len naše!  Ver mi! Nudiť sa určite nebudeme, všetko ti poukazujem: prifrčíme na radnicu, poťažkáme hrubú reťaz uja primátora a vyrobíme si toľko humorných selfie fotiek, koľko len budeme chcieť.

Za nič samozrejme neplatíme z vreckového ani halier, to mi ver!  

Na Klapkovom námestí nás čakajú ozajstné pretekárske autá, to bol vždy môj sen, usadiť sa do jedného z nich – hovorí sa, že všetky tie páčky, ciferníky a gombíčky nám predstavia samotní ozajstní pretekári. Bude to super! Ak si myslíš, že to je všetko, tak vedz, že sa mýliš. Ideme pekne ďalej – môžeme si vyrobiť niečo zo šúpolia, pliesť košíky, viazať knihy, skladať, vymaľovávať, modelovať …. Jeden môj kamoš si dal vlani nakresliť na tvár leva , máš chuť si vyskúšať maľovanie na tvár? Je to neskutočne zaujímavé a ja si teraz asi vyskúšam aj tetovanie s trblietkami – strašne sa mi to páči, keď sa na slniečku všetko ligoce.  V jednom kúte hrá moja obľúbená kapela, v ďalšom je práve predstavenie bábkového divadla.

Hentam sú ozajstní záchranári, policajti, hasiči – samozrejme aj so svojimi autami a technikou, aj teraz si vyskúšam, ako znie ich siréna. Môžeš tu športovať, aha, tam sú zápasníci! Vyskúšame si to aj my?

A hľa, tam je divadlo, s ozajstnými hercami a tuto – šašo rozosmievač – pozri, z balónikov tvaruje práve milého psíka! Počuj, stíhaš to všetko? Pretože ja už nie … toľko pestrého programu a to všetko pre nás, už 28. mája!  A teraz poďme pekne naspäť do súčasnosti, za mamkou a ocinom, aby si ihneď zapísali do kalendára tento dátum – 28. máj 2017! V ten deň s nudiť rozhodne nebudeme!

Poď s nami, buď mojim kamarátom!

Napíšte komentár