25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Rabkoland otvára svoje brány

28.04.2017 Autor: MS, Foto: rabkoland.pl/sk/
Termín: 29.04.2017 Mesto:Poľsko Zdroj:stránka organizátora

17807485 10155653923210616 4684191861483315130 o

Rabkoland sa na jar rozrastie!

Bláznivý letec, Dolina Čmeliaka a nové atrakcie v zóne Vikingov – Rabkoland Rodinný Zábavný Park v Rabke Zdroj, pripravuje pre svojich fanúšikov v nadchádzajúcej sezóne mnoho lákadiel. Slávnostné otvorenie po zimnej prestávke je naplánované na 29. apríla 2017.

Rabkoland je unikátny, jediný rodinný zábavný park v Poľsku – plný fantázie, radosti a množstva skvelej  zábavy. “V roku  2017 sme pripravili pre našich malých a veľkých kamarátov veľa atrakcií. Predovšetkým sme rozšírili areál Rabkolandu a vytvorili sme novú zónu: Údolie Čmeliaka” – hovorí Piotr Wiecha, majiteľ zábavného parku. – Tento rok bude plný prekvapení pre fanúšikov Vikingov. V Krajine Vikingov  v našom parku,  povstane rollercoaster, ktorý môžu využiť deti s výškou medzi 85 a 120 cm. Vikingcoaster bude hitom tejto sezóny, pretože nikde v Poľsku neexistuje podobná dráha, ktorá je schopná bezpečne prevážať malé deti. Dráhu vyrobí renomovaná nemecká firma Gerstlauer.

V novo otvorenej východnej časti parku – V Doline Čmeliaka, sa môžu deti a dospelí stretnúť s Pánom Čmeliakom, ktorý je hostiteľom v tejto nádhernej krajine. Pán Čmeliak vás pozýva na plavbu po jeho doline lodičkami, taktiež pozýva na hru s rybami na kolotoči, ako aj na kolotoč, prostredníctvom ktorého sa vydáte na safari čmeliakov. V doline budete môcť relaxovať, a zároveň budete môcť poznávať rôzne druhy stromov a rastlín. Môžete si rozložiť deku na tráve a pozorovať život hmyzu, ktorý žije v špeciálnych domčekoch.

Nasledujúcou novinkou, ktorá sa v nadchádzajúcej sezóne objaví v  parku, je  dobrodružstvo s koníkmi Patataj. To znamená, že si môžete zajazdiť na šesťdesiat metrovej dráhe v krajine divokého západu. Štyri  vrané kone povezú dospelých a deti. Všetci sa budú cítiť ako ozajstní kovboji. Síce kone nezaerdžia pri pohľade na jazdca, ale my ručíme za ich disponibilnosť a skvelú atmosféru. Podobné emócie poskytne deťom a dospelým stretnutie s Bláznivým letecom, ktorý ich vezme na oblohu pomocou svojho kolotoča. Patataj a Bláznivý letec  sú atrakcie vyrobené talianskou firmou SBF. V zadnej časti Paláca Hrôzy sa budú zdržiavať veselé zvieratá džungle, ktoré pozývajú návštevníkov, aby ich nakŕmili farebnými loptičkami. Presne zacielené kŕmenie bude odmenené radostným zvieracím revom, alebo trúbením.

Tento rok Rabkoland navštívi mnoho rozprávkových bytostí. Okrem iného očakávame Vikingov, Veselých Chrobáčikov, klaunov a veľa, veľa ďalších. Ďalším lákadlom bude rodinná sada terénnych hier, ktoré sa budú periodicky objavovať  a ich dokončenie zaručí odvážlivcom získanie atraktívnych cien.

Rabkkoland stojí za návštevu, pretože spĺňa rodinné sny!

Viac informácii o Rabkolande TU

foto 125

Napíšte komentár