23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Otvorenie letnej sezóny v Stredovekom vojenskom tábore

18.04.2017 Autor: Externý prispievateľ, Foto: Facebook
Termín: 30.04.2017 Mesto:Stará Ľubovňa Zdroj:stránka organizátora

otvorenie page 001

Srdečne vás pozývame dňa 30.4.2017 o 16.00h do Stredovekého vojenského tábora na Slávnostné otvorenie letnej turistickej sezóny. 


Pre všetkých milovníkov stredoveku a návštevníkov tábora je pripravený veľmi zaujímavý a bohatý program. Divadelno - šermiarsko - kaskadérska skupina Štvanci z Brna predvedie profesionálny program.V romantickom predstavení "Kavaliersky menuet a tanečnica" sa predstaví kavalier na koni a jeho krásna tanečnica. Predvedú prvky drezúry koňov, španielsky krok, sed a ľah koňa, šikovnosť jazdca so zbraňou v ruke a ďalšie zaujímavosti za doprovodu tanca so španielskymi prvkami, ďalej to budú šermiarske vystúpenia a celý program po zotmení ukončí vystúpenie "Nočný jazdec na koni- Light show". Počas slávnostného otvorenia si budú môcť návštevníci vypočuť piesne v podaní Barbory Repkovej a Maroša Matoľáka. 

Celé poobedie bude prebiehať aj remeselnícky jarmok, na ktorom remeselníci predvedú svoje umenie a zároveň si budú môcť návštevníci zakúpiť drobnosti. K dispozícií budú dobové atrakcie - jazda na koni, streľba z luku a kuše, stredoveké kolky, lanový park... možnosť pozrieť si domáce zvieratká a voliéry s bažantmi, pávmi...

Napíšte komentár