20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

15. Veľkonočný trh na zámku Schönbrunn

28.03.2017 Autor: Simona, Foto: ©eastermarket.at/Photo: Fally
Termín: 17.04.2017 a ďalšie Mesto:Viedeň, Rakúsko Zdroj:stránka organizátora

Veľká Noc v Schönbrunne

Obrovské veľkonočné vajcia v žiarivých farbách, ktoré na zámockom nádvorí Ehrenhof slúžia ako dekoratívne orientačné body, môžu znamenať len jedno: na zámok Schönbrunn dorazila jar a s ňou aj Veľkonočný trh s tradičnými a umeleckými remeslami, darčekmi a kulinárskymi špecialitami. Sortiment 60 stánkov siaha od klasických veľkonočných ozdôb, sviežich jarných dekorácií a kraslíc všetkých možných veľkostí až po keramiku, kozmetiku a výrobky z dreva či byvolích rohov. Sedačky v tvare vajcových škrupín na zelenom koberci ponúkajú príjemné posedenie. Gastronomické stánky so sladkými i slanými dobrotami a osviežujúcimi nápojmi sa postarajú o pohodu tela i duše.

2 www.ostermarkt.co.at FOTOFALLY

Hry a hudba – bohatý program pre malých i veľkých

Sliepočka Roberta, náš neprehliadnuteľný maskot na chodúľoch, pri toľkej veľkonočnej veselosti nedokáže skrývať nadšenie. Deti sa môžu zdarma zapojiť do interaktívnej hry a Roberta ich povodí po jednotlivých zastávkach na nádvorí Ehrenhof. Dievčatá i chlapci môžu predviesť svoju šikovnosť pri tvarovaní marcipánu a výrobe veľkonočných ozdôb v dielni veľkonočného zajačika. Na Bielu sobotu sa Veľkonočný trh na zámku Schönbrunn premení na veľký kôš s veľkonočnými prekvapeniami.

Džez na veľkonočnom trhu: Vždy v nedeľu a cez veľkonočný víkend sa o zábavu postarajú rôzne džezové a swingové kapely. Vstup zdarma.

15. Veľkonočný trh na zámku Schönbrunn:
Termín: 1. až 17. apríl 2017
Každý deň od 10.00 do 19.00 h

Napíšte komentár