19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Výstava 3D puzzle

02.03.2017 Autor: Petra, Foto: OC Cassovia
Termín: 24.03.2017 a ďalšie Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

5595 b

Výstava 3D Puzzle
Máte radi cudzie krajiny? Chceli by ste sa pozrieť niekam za hranice, ale momentálne nie je možné, aby ste vycestovali? Nemusíte cestovať, svet príde k Vám. OC Cassovia Vám ponúka možnosť prísť si pozrieť až 80 modelov slávnych, ale aj menej slávnych stavieb sveta na výstave 3D puzzle modelov a to v termíne od 4.3. - 24.3.2017.

Výstava zaujme každú vekovú kategóriu. Medzi osemdesiatimi slávnymi stavbami z 35-tich štátov sveta nebudú chýbať stavby ako: egypské pyramídy, socha Krista Spasiteľa, Taj Mahal, Big Ben, Socha slobody, Tower Bringe, Biely dom, Čínsky múr a mnoho ďaľších.

Výstava je doplnená aj o zaujímavé cestovateľské zábery fotografa Ľuba Špirka, fotené nielen z pozície človeka, ale aj z vtáčej perspektívy. Unikátne zábery budú podané netradičnou formou - projekciou na LCD obrazovkách. Môžete sa tak tešiť napríklad na prehliadku Manhattannu, či New York City.

Veríme, že táto 3D puzzle unikátna výstava poteší oko každého návštevníka, ktorý sa zároveň o týchto jednotlivých architektonických skvostoch dozvie mnoho historických faktov a zaujímavostí.

V sobotu, 18.3.2017 od 15:00 h sme pre deti a rodinné tímy pripravili skvelú súťaž v stavaní puzzle o zaujímavé ceny.

V OC Cassovia máte slávne stavby sveta ako na dlani. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Napíšte komentár