20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Vianočný Bazár chalaňov 2016

26.10.2016 Autor: Laura , Foto: Vianočný bazár chalaňov
Termín: 12.12.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

1bazar

7.ročník Bazáru chalaňov je tu!


7.ročník Vianočného bazáru chalaňov je priateľský, charitativny projekt, ktorý na Slovensko z Čiech prinášajú slovenskí herci Róbert Jakab, Marián Miezga a Lukáš Latinák.

V piatok 9.12.2016 budeme zbierať dary od širokej verejnosti. Prineste nám medzi 10.00-21.00 všetko, čoho ste ochotní sa vzdať a čo by sa iným ľuďom mohlo hodiť.
Vítané sú originálne aj bežné veci, nové či zánovné, maličkosti aj plnohodnotné dary. Zariadenie domácností, bytové doplnky, riad, domáce spotrebiče, športové potreby, šperky, bižutéria, hračky, zachovalé oblečenie, hudobné nástroje, knihy, CD-čka atď. Jednoducho všetko, čo by sa iným ľuďom mohlo páčiť či hodiť a vy ste ochotní vzdať sa toho.

V sobotu 10.12. a v nedeľu 11.12.2016 budeme aj s pomocou ďalších známych osobností darované predmety predávať. Príďte si po vianočné darčeky, zažite príjemnú vianočnú atmosféru, stretnite sa s niektorým z Vašich obľúbených hercov, alebo príďte iba podporiť dobrú myšlienku. Okrem toho Vás čaká výborná káva, varené vínko, gastronomické špecialitky, detský kútik, kreatívne dielničky a ďalší sprievodný program.

Spojenie príjemnej predvianočnej atmosféry a pomoc iným sú hlavnými cieľmi celého projektu.

KDE:  Národné osvetové centrum / V-klub / NOC, Námestie SNP 12, 812 34 Bratislava

 

 


Vianočný Žúr Chalaňov

12.12.2016, Stará Tržnica, Nám. SNP, Bratislava
Začiatok: od 18:30 h.

Vianočný Žúr Chalaňov (koncert, párty, žúr) je záverečná časť štvordňovej charitatívnej akcie VIANOČNÝ BAZÁR CHALAŇOV (9.-11.dec.2016 vo V-klube a 12.dec. St.Tržnica), ktorý už 7. rok prinášajú známi slovenskí herci Lukáš Latinák, Marián Miezga a Róbert Jakab.

Celú štvordňovú akciu ukončí 12.12.2016 veľký koncertný žúr v Starej Tržnici. Koncert pozvaných hostí – známych hudobných skupín, spevákov, hercov, či iných osobností, ktoré vystúpia, zahrajú a zaspievajú naživo bez nároku na honorár, začne o 18:30 h..

Účinkujúci:

  • celú akciu budú moderovať a  celým večer sprevádzat chalani herci – Lukáš Latinák, Marián Miezga a Róbert Jakab a prizvali si viacero známych hostí  (muzikantov, hercov) ako:
  • Billy Barman, Polemic, Horkýže Slíže, Katarzia+M.Valihora+M.Minárik, Orchester Big Band Tona Popoviča (zaspievajú s nimi viacerí speváci, či herci), Lasky z Pary, Homosapiens (funky band), Marián Labuda ml., Peter Nádasdi, Dj Carlo a mnoho ďalších :-)
  •  – zoznam účinkujúcich budeme postupne dopĺňať a zverejňovať, nechajte sa teda prekvapiť :-)

Vstupenky TU.

 

Sledujte stránku www.vianocnybazarchalanov.sk

 

 

 

 

Napíšte komentár