29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Halloween v Aqualand Moravia

24.10.2016 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 30.10.2016 a ďalšie Mesto:Pasohlávky Zdroj:stránka organizátora

Najmodernejší aquapark v susednej Českej republike Aqualand Moravia privíta kostlivcov, ponúkne delikátne dyňové menu aj strašidelný bar. Od stredy 26. októbra do nedele 30. októbra sa totiž do českých Pasohlávok prihrnie halloweenska jazda. Pripravený je celodenný progran pre malých aj veľkých, ktorý ľahko umožní zabudnúť aj na to najpochmúrnejšie počasie vonku.

2550

Pôvodne írsky sviatok Halloween v dnešnej dobe oslavovaný v predvečer sviatku Všetkých svätých v mnohých anglosaských krajinách dorazí aj do Aqualandu Moravia. A neobíde sa to bez poriadnej porcie kostýmového strašenia. Pripravený je celodenný program, ktorý zahŕňa súťaže s kostlivcami, zábavu s Adams Family, halloweensky karneval alebo detskú mini disco v maskách.

 „Akonáhle návštevníci pri strašidelných radovánkach poriadne vyhladnú, personál našej vyhlásenej reštaurácie Imperium im rád naservíruje špeciálne dyňové menu,“ láka riaditeľ Aqualandu Moravia Petr Pavlacký. Špeciálnu halloweensku úpravu dostane aj Pool bar, ktorý umožní návštevníkom popíjať strašidelné drinky s ešte strašidelnejšou výzdobou priamo z vody.

Počas celého dňa sa, samozrejme, návštevníci môžu vyblázniť na desiatich toboganoch, ktoré aquapark ponúka. A odpočinok zasa poskytne wellness zóna Forum Romanum, v ktorej si záujemci vyberú z niekoľkých relaxačných procedúr a masáží.

HALLOWEENSKY ANIMAČNÝ PROGRAM na 26. – 30. októbra

10:00 Vítame smrteľníkov – promo v kostýmoch
11:30 Aquagym
12:00 Kostlivec – súťaže pre všetkých
13:30 Adams Family – súťaže pre dospelých
14:00 Mini Disco
15:00 Halloweenske masky
16:00 Aquagym
16:30 Halloween Karneval – detská mini disco v maskách
17:00 Thriller club dance

Napíšte komentár