29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Čarodejnícka univerzita 2016

20.10.2016 Autor: MS, Foto: villabetula.sk
Termín: 29.10.2016 Mesto:Liptovská Sielnica Zdroj:stránka organizátora

CARODEJNICKA UNIVERZITA 2016 A5 flyer

Hľadáme nových učňov do dobrodružnej Čarodejníckej univerzity! Ak ťa bavia kúzla a biela mágia, ak nemáš strach z nepoznaného, ak ťa nemátajú nadprirodzené javy a chceš zažiť vzrušenie, na ktoré nezabudneš, príď medzi nás a prihlás sa k čarodejníckym učňom. Čaká ťa zážitkové štúdium so súťažami a s magickým animačným programom...

Brány 5. ročníka Čarodejníckej univerzity otvoríme v sobotu 29. októbra 2016 o 15:00 hodine. Najprv sa spoločne naučíme lietať, čo bude naozajstný adrenalínový zážitok. Každý, kto zvládne túto uvítaciu porciu endorfínov, dostane Čarodejnícky certifikát s potvrdením, že vie lietať.

Potom sa presunieme do sektoru, v ktorom vládnu netopiere. Vďaka čarodejníckym učňom budú prelietavať vzduchom a uvidíme, kto bude najšikovnejší. Ale aby nesúťažili len deti, pripravili sme aj prekážkovú dráhu s tekvicami. Na nej si v pároch zasúťažia malí i veľkí.

Pre milovníkov tajomstiev a dobrodružstva máme nachystané zážitkové hľadanie otrávených jabĺčok. Popri hľadaní a súperení bude špeciálna čarodejnícka porota sledovať a hodnotiť kostýmy čarodejníckych učňov, aby z nich vybrala tie najkrajšie. A odmenila ich. No a pripravené sú aj ďalšie prekvapenia a animačné aktivity do každého počasia...

Počet učňov Čarodejníckej univerzity 2016 je limitovaný, tak neváhaj, a pošli nám prihlášku čo najskôr. Už dnes si môžeš baliť kúzelnícku paličku, zázračný klobúk a čarodejnícky plášť.

Program ČARODEJNÍCKEJ UNIVERZITY 2016:

  • CERTIFIKOVANÁ ŠKOLA ADRENALÍNOVÉHO LIETANIA NA METLE
  • KUCHÁRSKY KURZ VARENIA ČAROVNÉHO LEKTVARU
  • PREKÁŽKOVÁ DRÁHA S TEKVICAMI PRE ČARODEJNÍCKYCH UČŇOV AJ RODIČOV
  • SÚŤAŽNÝ PRELET BLÁZNIVÝCH NETOPIEROV
  • PRETEKY CHLPATÝCH PAVÚKOV
  • HĽADANIE OTRÁVENÝCH JABĹK
  • VYHLÁSENIE NAJKRAŠÍCH ČARODEJNÍCKYCH HABITOV
  • ČARODEJNÍCKY BÁL
  • ČARODEJNÍCKY SNACK
  • SPOMIENKOVÉ FOTO NA ČARODEJNÍCKE TABLO

Počas celej akcie bude pre učňov navarený zázračný čaj, aby sa mohli kedykoľvek zohriať.

Študijný poplatok:

15 € / učeň

Hostia, ktorí si rezervujú pobytový balík ČARODEJNÍCKA UNIVERZITA 2016, majú štúdium na univerzite GRÁTIS.

Detailné informácie o 5. ročníku Čarodejníckej univerzity aj o pobytových balíčkoch a možnostiach ubytovania získate na e-mailovej adrese villabetula@villabetula.sk alebo na telefónnom čísle 0907/812 327.

Tešíme sa na čarovanie s vami :-)

Váš tím čarodejníčok a čarodejníkov VILLA BETULA

Napíšte komentár