20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Halloween v Happy Parku

14.10.2016 Autor: Externý prispievateľ, Foto: happypark.sk
Termín: 31.10.2016 Mesto:Nové Zámky Zdroj:stránka organizátora

Untitled 3

Tento rok sme si pre Vás prirpavili Halloween tak trochu inak. Mysleli sme aj na menšie aj väčšie detičky preto sme to rozdelili do dvoch  častí. 

Od 14:00 do 17:00 sme pripravili program pre deti do 8 rokov, budú sa môcť zúčastniť rôznych súťaží, zumby a samozrejme nemôže chýbať ani malovanie na tvár. Za súťaže budú dostávať sladké odmeny a tie najšikovnejšie detičky môžu vyhrať dvojhodinový vstup do happy parku zadarmo!! Samozrejme keď bude mať dieťatko na sebe kostým tak budete mať akciové vstupné!

Od 18:00 do 22:00 máme pestrý program pre staršie deti, ktoré určite poteší stráviť zábavný večer u nás. Tak ako aj u menších detičiek sa budú môcť zúčastniť malovania na tvár, taktiež sme pre ne pripravili rôzne súťaže, pri ktorých sa určite nebudú nudiť. Budú sa môcť prejst tmavou strašidelnou chodbičkou a samozrejmosťou je aj hľadanie pokladu. Deti, ktoré sa budú najviac snažiť dostanú od nás ako darček dvojhodinový vstup zadarmo. Deti nám tu môžte nechať a spolahnúť sa, že bude o ne dobre postarané. 

Budeme sa na Vás a Vaše detičky tešiť :) 

Napíšte komentár