29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Plavecká škola Nereus

Autor: MS, Foto: plaveckaskolanereus.sk
Adresa:Vysokoškolákov 8, 010 08 Žilina Telefón:+421 911 393 555 E-mail:plaveckaskola@nereus-sro.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Plavecká škola v súčasnosti aktuálne ponúka ucelený systém výučbových a kondičných plaveckých kurzov. Deti od 3 rokov majú rodičia možnosť prihlásiť do prípravných, základných a zdokonaľovacích plaveckých kurzov. Pre tých, ktorí majú záujem spraviť niečo pre svoje zdravie a kondíciu, ponúka naša plavecká škola kurzy kondičného plávania. A pretože je medzi nami ešte stále veľa vekovo starších neplavcov, v našej základnej ponuke nechýbajú ani kurzy základného a zdokonaľovacieho plávania pre dospelých. Kurzy plávania organizujeme pre skupiny aj jednotlivcov v doobedňajších i poobedňajších hodinách a to ako pre verejnosť, tak aj pre žiakov všetkých stupňov škôl.

Okrem plaveckých kurzov má naša škola v ponuke aj jarný a letný denný tábor, ktorý organizujeme v týždenných turnusoch v čase jarných a letných prázdnin. Jeho obsah tvoria športové aktivity ako sú: hry v prírode i v telocvični, plávanie, cykloturistika, turistika, vodácka príprava, jazda na koni či návšteva historických pamiatok.

Plavecká škola Nereus spol. r.o. úzko spolupracuje s Plaveckým klubom TENAX a to najmä v oblasti výberu detí pre športovú prípravu v plávaní a pri organizácii športových a kultúrno-spoločenských podujatí.

Súčasná ponuka plaveckej školy

V súčasnosti ponúkame kompletný program výučby plávania pre všetky vekové skupiny v dvoch strediskách.
Materská škola Jarná ul.

  • prípravné plavecké kurzy pre materské školy a verejnosť (deti od 3 do 6 rokov)

Mestská krytá plaváreň

  • prípravné základné a zdokonaľovacie plavecké kurzy pre školy a verejnosť (deti od 5 rokov a dospelí)
  • kondičné plávanie.

Okrem plaveckej výučby ponúkame počas letných a jarných  prázdnin denné  tábory s atraktívnym programom pre deti od 7 do 15 rokov.

Mapa: N 49° 12′ 47″ E 18° 44′ 57″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár