16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

August v Aqualande Moravia

22.08.2016 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 31.08.2016 a ďalšie Mesto:Pasohlávky Zdroj:stránka organizátora

Augustový program v  neďalekom juhomoravskom Aqualandu Moravia sa ponesie v duchu najväčšieho športového sviatku, ktorým sú práve prebiehajúce olympijské hry v Riu de Janeiru. Návštevníkov najmodernejšieho českého akvaparku budú počas víkendu čakať tanečnice, ktoré ich vtiahnu do víru brazílskeho karnevalu a zároveň ich naladia na športovo zameraný deň. Tí najmenší sa môžu tešiť na diplomy, maľovanky, poukazy, čiapky, kľúčenky alebo pexesá, dospelí napríklad na poukážky na drink.

2016 08 22 203106

Víkendový program začína o 10:45 hodín privítaním návštevníkov v bazéne Riviéra v športových úboroch a brazílskych kostýmoch. Od 11:00 hodín sa bude hrať plážový volejbal, dopoludnia je na programe ešte športový aquagym. Ľudia sa budú môcť zúčastniť aj plaveckých disciplín. Pre deti je prichystaná popoludňajšia minidiskotéka a tímové súťaže v detskom bazéniku. Program končí o 16:30 opäť v bazéne Riviéra.

O každodenné programy najväčšieho českého akvaparku je tento rok veľký záujem. Návštevnosť areálu neďaleko slovenských hraníc pravidelne rastie. Napríklad, v júli na juh Moravy pod Pálavu prišlo o desať percent viac návštevníkov než minulý rok. Ľudia sa vydali za kúpaním aj napriek tomu, že nepanovali také horúčavy ako v minulom roku a popoludnia sa často vyskytovali prehánky. Priemerne ľudia strávili v Aqualande 6,3 hodiny, doba pobytu sa pritom predlžuje. Z priemerných desiatich návštevníkov bolo šesť z Čiech, dvaja zo Slovenska a dvaja z Rakúska.

Napíšte komentár