28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Výstava Draci a Drakobijci v Bory Mall

08.06.2016 Autor: Laura , Foto: borymall.sk
Termín: 03.07.2016 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Clip 9

Ak ste si povedali, že časy drakov a rytierov sú dávno preč, vyvedieme vás z omylu. V Bory Mall vám predstavíme impozantnú fantazijnú výstavu „Draci a drakobijci”, ktorá vám umožní stretnúť sa s mýtickými tvormi z ľudových povestí a rozprávok. Okrem drakov spoznáte aj ich lovcov – drakobijcov, spolu s víťaznými zbraňami, ktoré používali pri ich love. Studenokrvných jašterov uvidíte v životnej veľkosti, s verne zobrazeným povrchom tela a anatómiou. Aby bol váš zážitok čo najautentickejší, priestormi výstavy sa budú rozliehať špeciálne zvukové efekty, ktoré dotvoria atmosféru dračieho hniezdiska. Výstava potrvá do začiatku júla a každý víkend vás v rámci výstavy čaká bohatý sprievodný program.

Borci Drakobijci 11.-12. 06.2016

Druhý júnový víkend zažijete okrem samotnej výstavy aj jedinečný program s Borcami Drakobijcami.  Počas oboch víkendových dní v čase od 11.00h do 19.00h naučíme Borcov Drakobijcov z Bory Mall ako sa stať skutočnými rytiermi a úspešne zdolať náročný dračí chodník. 
Na dračom chodníku budú musieť okrem šikovnosti a sily využiť aj svoj dôvtip. Vyriešia krížovky, hlavolamy, poskladajú dračie mozaiky. Preveria si svoju zdatnosť v hádzaní dračími vajíčkami a v zdolávaní prekážkovej dráhy. Nebude to jednoduchá cesta, ale na jej konci ich bude čakať zaslúžená odmena.

Rytieri z Devína  11.06.2016 | 14:00

Z čias dávnych prídu aj Rytieri z Devína, ktorí rozpovedia malým Drakobijcom legendárny príbeh o Ruži a meči. Rozprávku o kráľoch a rytieroch a večnom súboji dobra a zla, lásky a podlosti. Hrdí bojovníci vás vtiahnu do dávnej histórie a predvedú svoje nebezpečné zbrane, rytiersku výzbroj, zatancujú historické tance a zasvätia do tajov stredovekej mágie. Panoši, dámy, zástavníci, herold ale najmä naši udatní rytieri zabojujú o priazeň cteného publika, aby si zaslúžili jeho uznanie a vyčarili úsmev na tvárach veľkých i malých priaznivcov.

Dračie Minikino (6.6. – 3.7.) 

Počas výstavy program doplní filmová ponuka dračieho Minikina, v ktorom sa deti v dvoch dieloch obľúbenej rozprávky dozvedia Ako vycvičiť Draka a presvedčiť všetkých, že ľudia a draci môžu žiť spolu v harmónii, rešpekte, porozumení a láske. Ak si chcete zvečniť nezabudnuteľné dračie chvíle, pripravili sme pre vás fotopoint na tému Ako skrotiť draka aj s obsluhou.

Počas trvania dračej výstavy bude umiestnený v priestoroch Bory Mall fotostánok s polaroidom, v ktorom si môžete urobiť veselú fotografiu s dračím motívom a vziať si ju domov.

3

  Dračie Bory

 

 

Napíšte komentár