20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Vlnka apartmány

Autor: Petra V, Foto: Vlnka
Adresa:Odborárska 14 921 01 Banka - Piešťany Slovenská republika Telefón:+421 (0) 908 160 789 E-mail:info@vlnka.info www:stránka organizátora
Hodnotenie:

KÚŠTIK MORA

Máme radi more. Ale je to k nemu ďaleko. Tak sme si ho preniesli k Piešťanom. Máme tu bazén s mierne slanou teplou vodou. Apartmány, v ktorých sa človek naozaj cíti ako pri mori. A pritom sa všade dohovoríte po slovensky.

RODINA NADOVŠETKO

Vlnka je ako stvorená pre rodinný oddych. Veď aj bola stvorená pre rodinný oddych. Rodiny s deťmi sa vybláznia v bazéne. Rodiny bez detí si odpočinú pri bazéne. Alebo sa tiež vybláznia v bazéne. Je len na vás, či prídete s deťmi alebo bez detí. Jasné, bez detí je väčší pokoj. Ale s deťmi je väčšia zábava.

APARTMÁNY V PRÍMORSKOM DIZAJNE

Bývanie v originálnych štýlových apartmánoch, ktoré navrhla dizajnérka Mária Hostinová-Čulenová, ktoých spoločným "znakom" je téma mora.

BABYFRIENDLY

Keď sme Vlnku vymýšľali , chceli sme vytvoriť miesto kde je dobre nám a kde sa páči našim deťom. A kde bude dobre aj vám. Niektoré praktické veci môžete nechať doma: k dispozícii je tu pre vás detská cestovná postieľka, detská stolička, vanička, nočník alebo fén na vlasy.

BAZÉN

Pre ubytovaných hostí je zadarmo plne k dispozícii sezónne otvorený bazén. Voda v bazéne je vyhrievaná a jej teplota sa pohybuje medzi 28-32 °C. Je preto vhodná i pre plávanie s tými najmenšími plavcami. Bazén je podľa počasia buď úplne otvorený alebo čiastočne či úplne prestrešený. V prevádzke je sezónne podľa aktuálneho počasia približne od mája do októbra.

ZÁHRADA

K dispozícii je pre Vás 100 m2 kvalitnej trávnatej plochy s plážovými ležadlami.

DETSKÝ KÚTIK

Chcete už deti dostať von z vody? Nalákajte ich na detský domček, šmykľavku alebo trampolínu. Alebo ich nechajte tvoriť farebnými kriedami.

Ponuka služieb a vybavenia: 

  • GRIL - Prineste si svoje dobroty! My vám požičiame gril, uhlie aj rozkúrenie za symbolický poplatok.
  • BICYKLE  - Požičajte si naše bicykle a vyrazte si pojazdiť okolo Sĺňavy. K dispozicii máme i cyklovozík, ktorý odvezie dve deti. Zadarmo sú vám k dispozícii aj rôzne odrážadlá pre deti.
  • JACHTING - Zažite jachting na Sľňave. Hosťom ale i tým, ktorý u nás nie sú ubytovaní, ponúkame vyhliadkové plavby na 7,5 metra dlhej kajutovej plachetnici "Sail la Vie". Viac informácii Vám podáme telefonicky či emailom, fotografie jachty tu.
  • CAFÉ - Naša kaviarnička je rovnako ako bazén otvorená sezónne. Ponúkame tu čerstvo praženú kávu značky Coffee Sheep, 100% prírodné ovocné šťavy Zdravo, naše domáce limonády, slovenské a české pivo, lokálne špičkové vína z Hlohovca a Radošiny atď. Tu nájdete celé naše menu.
  • MASÁŽE - Naši maséri si Vás vezmú do parády. Po konzultácii si môžete vybrať masáž podľa vašich predstáv a potrieb. Okrem klasickej relaxačnej masáže, ponúkame i masáž horúcimi kameňmi, bankovanie, reflexnú terapiu chodidiel, krku a chrbta, jemnú masáž pre deti či ošetrenie akupunktúrnych bodov. Viac info tu.
  • FREE WIFI, PRINT & COPY - V celom areáli máte k dispozícii zdarma WI-FI signál. V prípade potreby Vám požičiame notebook, svoje texty si môžete vytlačiť alebo kopírovať.
  • ZÓNA BEZ TV - Pozerať u nás televízor by bola škoda! Prišli ste si oddýchnuť, oddýchnite si preto aj od telky. Radšej relaxujte, čítajte alebo si zašportujte.
  • PARKOVANIE - Pre našich hostí je priamo pred vstupom do areálu vyhradené parkovanie zadarmo.

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Gena 26.11.2022, 04:28

    Nemam co vytknut.Miesto nadherne,terasa ocarujuca a izby velmi pekne zariadene a topka je bazen kde je aj slana voda.Super!

  • Dana 14.12.2019, 11:02

    Uzasne stylovo zariadene apartmany, detske ihrisko, bazen so slanou vodou, perfektne ranajky na terase. Citili sme sa ako na dovolenke pri mori

  • Veronika 07.12.2018, 12:09

    Boli sme v lete, počasie vyšlo na výbornu, ubytovanie super a kŕasna záhrada.

  • Peter Maňák 08.01.2018, 12:20

    Mali sme tú časť navštíviť Senec a apartmány Vlnka, bolo výborne, ubytovanie super, program pre deti úplne neskutočný, počasie vyšlo na jednotku a voda bola asi zo všetkého najlepšia :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár