28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Otvorený Ateliér v Múze

29.03.2016 Autor: Maria Bodnarova, Foto: FB Múza
Termín: 16.02.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Maľujete, či tvoríte doma? Hľadáte možnosť spoločného tvorenia? Máte nejaké techniky, ktoré chcete ukázať ostatným? Otvorený Ateliér je pre každého kto tvorí, či chce tvoriť v príjemnej atmosfére s tými, ktorých umenie baví. 


Týchto 6 vecí potrebujete, aby ste moholi začať maľovať podľa svojich predstáv. V našom ateliéri ich ponúkame. Sú to predovšetkým: 

  • - chuť 
  • - odvaha začať
  • - neodkladať na "inokedy, neskor, raz..."
  • - prekonať vlastnú pohodlnosť 
  • - vyhľadať pomoc 
  • - nechať sa viesť odborníkom 

Sme tu pre tých, ktorí už majú za sebou tých 6 vecí ;-)))). Je to pre vás, ktorí si už dávno túžite splniť sen, či prianie urobiť niečo so svojou spiacou kreativitou, možno aj talentom alebo proste chuťou raz si namaľovať obraz, aj pre tých, ktorí to vôbec nevedia, myslia si, že to nevedia Ale chceli by vedieť, tak pre vás všetkých..

"Rozhodla som sa občas, vo štvrtok, otvoriť našu Múzu pre vašu múzu. Ako dobrá hostiteľka pre vás prestriem na stol. A nájdete tu všetko potrebné na rozne tvorivé a kreatívne aktivity, aby ste vždy zažili úžasnú tvorivú atmosféru. Ponúkam garanciu, že sa v krátkom čase priučíte novým výtvarným technikám, získate zručnosti a prebudíte v sebe umelca. Ak pocítite ten bozk múzy, príďte medzi nás. Možno zacítite rovno kopnutie múzy, ktoré je signálom, že musíte konať, kresliť, maľovať, proste tvoriť. Začať možete u nás, keď ste splnili tých 6 vecí hore."

Otvorený ateliér bude otvorený 2x mesačne. Stretnutia budú pravidelne v utorky, čas sa bude meniť každý druhý týždeň doobeda. V prípade záujmu dohoda možná. Kontakt: 0948 777 084. Cena je 15€.

Program bude obsahovať a bude sa zameriavať na rozne tradičné i netradičné výtvarné techniky, ich zvládnutie, ale i kapitoly z dejín umenia (len tak z rýchlika, podľa záujmu) a vystriedame i témy podľa záujmu "hosti". K dispozícii máme aj inšpiračné obrázky a odbornú literatúru. 
Začíname obľúbenou technikou akrylom a kompozíciou. 

Teší sa na vás Zlatica Albrtina Mayer. 

Najbližšie termíny:

  • 16.2. o 18:00

Kde: Múza centrum, Rešetkova 9

12924331 1732551640361857 686112825286394777 n



Napíšte komentár