28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Vyhliadkova veža Malá Tŕňa

Autor: MS, Foto: slovakia.travel
Adresa:Malá Tŕňa Telefón: www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Neváhajte a zažite výnimočný deň na Tokaji! Navštívite stredoveké tokajské pivnice a ochutnáte miestne gastrošpeciality, vyskúšate si tradičné remeslá.

Dominantou Vinohradníckej oblasti Tokaj je 12 metrov vysoká Vyhliadková veža jedinečná svojim tvarom dreveného suda. Oceľovú konštrukciu veže dotvárajú drevené lamely. Je umiestnená vo vinohradoch medzi obcami Malá Tŕňa a Černochov.

Veža spolu s altánkom a detským ihriskom je ideálnym oddychovým miestom pre turistov, cyklistov a rodiny s deťmi. Pri výstupe na vrchol sa predostrie nádherný výhľad na región Tokaj a jeho vinohrady.

Nočné osvetlenie pridáva na jedinečnosti veže a je nezabudnuteľným zážitkom pre každého návštevníka, ktorý si chce vychutnať večerné čaro Tokaja pod hviezdami.

Mapa: N 48° 26′ 57″ E 21° 41′ 16″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Eva 08.01.2023, 22:02

    Toto bola ďalšia rozhľadna na východe. Cesta síce horšia, ale autom sa dostanete až ku rozhľadni. Výhľad nádherný. Odporúčam sa tu zastaviť.

  • Adriana 26.11.2021, 19:30

    Vyhlady su nadherne, ale pozor na pristupovu cestu, uz davno som nesla takym tankodromom. Nastastie, chodime predpisanou rychlostou, na konci obce bol totiz na ceste spomalovac, no ziadna vystrazna tabulka. Tak pozor.

  • Jan 06.01.2018, 21:12

    Máme tam vinicu, tak sa zastavíme stále keď sme tam. Pekný výhľad je odtiaľ, aj do Maďarska.

  • Janko 06.01.2018, 21:10

    Ak máte cestu okolo, tak sa určite zastavte. Veľmi pekná vyhliadka na okolité vinice. Odporúčam kúpiť si aj tokajské víno.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár