29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

FunFace fotobox

Autor: Externý prispievateľ, Foto: funface.sk
Adresa:Drobného 27, 84101 Bratislava Telefón:+421905770805 E-mail:funface@funface.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Chcete zažiť tú najlepšiu party ?! Potom jedine s FunFace, fotoboxom plným zábavy!

Chystáte sa organizovať oslavu narodenín alebo párty? FunFace je určite to, čo hľadáte. Ide o moderný fotokútik, ktoré bude tým pravým na vašom večierku. "Každý chce svojich hostí zaujať a pobaviť tak, aby na to nezabudli. S FunFace fotoboxom sa Vám to určite podarí, pretože Vaši hostia zažijú veľa zábavy pri fotení a odnesú si fotku ako spomienku na Váš večierok ." Hovorí majiteľ Karol Malý.

O všetko sa postaráme
Stačí zabezpečiť priestor na fotenie a zvyšok už zariadi FunFace crew - od dovozu, umiestnenie Fotoboxu až po usmernenie samotného fotenia. Samozrejme nezabudnú na akékoľvek potreby klienta, ktoré sa týkajú samotnej témy večierku alebo špecifickej požiadavky na rekvizity alebo cool pozadie. "Na našej stránke ponúkame niekoľko variantov ručne vyrobených pozadí a zábavných rekvizít. Ak organizujete večierok v akejkoľvek téme (námorníci, poľovníci, Hawai, atď... ) môžeme vyrobiť pozadie aj rekvizity na mieru a želanie klienta."

Nechajte sa okúzliť
To, že vo svojich "útrobách" skrýva FunFace len to najlepšie, je úplne jasné. Jeho dizajnové riešenie je síce jednoduché, o to však pôsobí viac elegantne a to vďaka svojmu farebnému, ako aj kompozičnému riešeniu. "FunFace sa určite stane neprehliadnuteľným bodom Vášho eventu. Prenajmite si FunFace fotobox a darujte Vašim hosťom nezabudnuteľný zážitok."

 

 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Iva 02.01.2021, 15:09

    Tiež odporúčam ich služby !

  • Denisa 29.12.2016, 20:37

    Asi pred týždňom som zažila fotenie s FunFace Fotobox, bola to riadna sranda. Odporúčam každému.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár