29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

SKI Oravská Lesná

Autor: Externý prispievateľ, Foto: oravasnow.sk
Adresa:Oravská Lesná Telefón:+421 918 975 414 E-mail:trgina.pr@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Zimné stredisko ORAVA SNOW leží v najstudenšej slovenskej doline v Oravskej Lesnej. Je jedno z najrýchlejšie sa rozvíjajúc slovenských lyžiarskych stredísk. Ponúka bohatý výber rôznorodých, širokých a kvalitne upravených tratí. Konfigurácia našich svahov a rozsah služieb je ako stvorená pre rodinnú lyžovačku.

V SKI Oravská Lesná nájdete vyškolených odborníkov, ktorí sú na zjazdovkách od svojich detských čias. Učia začiatočníkov formou hier aj ďalšie pravidlá lyžovania, ktoré netreba podceňovať - ako správne stáť a pohybovať sa na lyžiach, ako zapnúť lyžiarky, orientovať sa na svahu a byť zodpovedný voči ostatným lyžiarom. Individuálny prístup, nenásilná, zábavná forma výučby a počúvanie dieťaťa ovplyvňujú nadobudnutie kladného postoja k lyžovaniu.

Cenník: TU


Odborníci v ORAVA SNOW začínajú učiť deti už od 3 rokov a to v individuálnych alebo skupinových lekciách v uzavretom areáli, zaručená je tak vysoká bezpečnosť. Pre malé deti je k dispozícii rozprávková zjazdovka s postavičkami z Disney rozprávok, baby vlek, dráha pre snowtubing. V požičovni lyží, snowboardov a výstroje sú v ponuke rôzny typy lyží, pre detí v predškolskom veku až po seniorov, od začiatočníkov až po zdatných lyžiarov.

IMG 1762

Cenník lyžiarskej a snowbordovej školy: TU

IMG 2002

Z doplnkových služieb majú deti a študenti k dispozícii detské ihrisko s preliezkami, detský kútik v reštaurácii priamo pod svahom, kde sa môžu kedykoľvek počas dňa občerstviť, okrem základnej stravy v rámci kurzu, či WiFi pripojenie. Medzi najväčšie benefity SKI Oravská Lesná, jedného z najlacnejších stredísk na Slovensku, patrí vysokohorská poloha vo výške 960 m.n.m. so zárukou snehu, bezkonkurenčná klíma v najchladnejšej obci, výber zo širokých tratí, nezmenené ceny skipasov, filozofia najlepšieho pomeru ceny a kvality a neustále rozširovanie služieb v prepojení na hlavnú skupinu rodiny s deťmi.

 

Mapa: N 49° 23′ 11″ E 19° 10′ 48″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Jana 28.12.2020, 20:08

    Maximalna spokojnosť, výborný servis a dostatok snehu

  • Elena Bolfová 31.12.2018, 23:11

    Byvali sme v chate oproti - spokojnosť s vlekom aj sluzbami.

  • Katy 30.12.2017, 22:01

    najlepsia lyzovacka

  • Lucia 22.12.2017, 12:36

    Výborná lyžovačka pre začiatočníkov a pre rodiny s malými deťmi, jednoznačne odporúčam.

  • matka 09.12.2017, 22:38

    pohodova lyzovacka

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár