28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Kaštieľ Beladice Pustý Chotár - Park Hotel Tartuf

Autor: Hanka, Foto: tartuf.sk
Adresa:Pustý Chotár 495, 951 72 Beladice Telefón:037 633 02 35 E-mail:tartuf@tartuf.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Neoklasicistický kaštieľ, so štýlovými izbami, modernou gastronómiou, 5 kongresovými salónikmi a novým wellness centrom, ponorený v rozľahlom tichom parku. Ak Vám nevadí spev vtákov a cupot veveričiek, ste tu na správnom mieste.

Dominantou areálu je rozľahlý park. V ňom je inštalovaná Prírodná galéria umeleckej keramiky. Je prístupná všetkým návštevníkom kaštieľa, hotela, turistom a širokej verejnosti. Areál kaštieľa s parkom je národnou kultúrnou pamiatkou, preto je tento objekt predurčený aby slúžil kultúre, umeniu, spoločenskému využitiu a k príjemnému oddychu návštevníkov.

Park Hotel Tartuf Vám ponúka širokú škálu wellness pobytov. K dispozícii je suchá a parná sauna, krytý bazén s vírivým kúpeľom, fitness a golfový simulátor. Ponúkajú aj rôzne druhy masáží a pobyt podľa individuálnych predst




Mapa: N 48° 20′ 32″ E 18° 16′ 44″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Ivan 14.05.2017, 01:37

    preberte sa, to čo ste predviedli dnes na svadobnej hostine je to slabý odvar pohostinských služieb, alkohol teplý, polievka vlažná, hlavný chod porcie pre školkárov a obsluha ktorá nedovolí naložiť si jedlo podľa chuti zákazníkom je 0. Ceny máte nebezké a preto doporučujem tým ktorý ešte niekedy budú mať záujem o tieto služby tak nieeee.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár