19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Prvá farmárska škôlka Maxim

Autor: SMILING FACES, Foto: smilingfaces.sk/
Adresa:Šťastná 31, Bratislava - Ružinov Telefón:0910 311 036 E-mail:smilingfaces@smilingfaces.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Prvá farmárska škôlka v Bratislave/ SMS Maxim s prvkami Montessori a Waldorf , kusom zdravého rozumu a obrovským náručím citu a porozumenia.

Škôlka sídli v rodinnom dome , v tichom prostredí , ďaleko od hlavnej cesty . Máme vlastnú záhradu a v okolí je dostatok možností na bezpečné prechádzky.

Naše princípy:

  • Rôzne vekové kategórie v jednej triede
    Vo vekovo zmiešanom kolektíve sa podporuje rozvoj emocionálnej inteligencie detí a sociálnych zručností, keď mladšie deti v prítomnosti starších rýchlejšie napredujú a ľahšie zvládajú nové situácie a staršie deti sa naučia tolerancii, zodpovednosti a opatrnosti voči mladším.

  • Výtvarná a estetická výchova
    Deti sa učia kresliť, modelovať , maľovať,  pričom aktivity sú prispôsobené veku a schopnostiam detí aby zažili úspech a radosť z tvorby. Zároveň si precvičujú jemnú motoriku, držanie ceruzky, štetca a prácu s hlinou. 

     

  • Zdravie a spánok
    Po prechode dieťatka zo sterilného domáceho prestredia do kolektívu sa snažíme znížiť riziko infekčných ochorení. Pri zaznamenaní prvých príznakov choroby sa snažíme dodržiavať, spolu s rodičmi, zásadu „kľudového režimu“, teda dieťa 1-2 dni v pokoji domáceho prostredia a choroba nemusí prepuknúť.

    Taktiež spánok je dôležitou súčasťou života a vývoja. Jeho kvalita má veľký vplyv na to, ako sa deti cítia a fungujú počas dňa, preto je naša spálnička samostatná a tichá, s oknom do záhrady.

    Počas obdobia so zvýšeným rizikom infekčných ochorení využívame aromaterapiu a ionizačný zvlhčovač vzduchu , ktorý uvoľňuje zdraviu prospešné záporné ióny a príjemne osviežuje vzduch.

    Používame Bio a ekologické prípravky na hygienu  a udržiavanie čistoty. 

  • Stravovanie

    Strava z plnohodnotných čerstvých surovín je pestrá a vyvážená podľa zásad zdravej výživy, s prihliadnutím na potreby zdravého rastu detí s dostatočným zastúpením obilnín, strukovín, rýb, ovocia, zeleniny, semien a orechov a mäsa v obmedzenom množstve.

    Podporujeme najmä lokálnych pestovateľov. Dôsledne dodržiavame pitný režim počas celého dňa a vyhýbame sa výrobkom a používaniu bielej múky a rafinovaného cukru. V prípade potreby vieme zabezpečiť aj stravu podľa  dietetických požiadaviek.

Naše služby:

  • letná plavecká škôlka
  • 24hod. babysitting
  • detské oslavy

Kapacita škôlky

Trvanie: jedného roka dochádzky v našej škôlke predstavuje 12 mesiacov od nástupu.
Nástup: detičky prijímame priebežne, pokiaľ sú voľné miesta.
Riadna prevádzková doba: je od 7.00 do 17.00 počas pracovného týždňa, inak podľa potreby.
Kapacita nášej škôlky : je 12 detí vo veku od 3 do 6 rokov pri celodennej pravidelnej dochádzke. Na základe individuálneho posúdenia príjmeme aj mladšie detičky. Počas celého dňa zabezpečujú starostlivosť kvalifikované a láskavé pani učiteľky a asistentky (3-4 deti na pedagóga)
Adaptačný pobyt – toto obdobie predchádza nástupu na pravidelnú dochádzku a za spoločný pobyt u nás neplatíte. Adaptácia prebieha postupne, citlivo, individuálne mimo prevádzkových hodín… 

Za skvelé ceny vhodné pre Vás.

Mapa: N 48° 8′ 47″ E 17° 10′ 28″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár