25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Penzión Mária

Autor: Claudinka, Foto: Penzión Mária
Adresa:Demänová - Bodice 41, 031 01 Liptovský Mikuláš Telefón:+421 908 910 171 E-mail:recepcia@penzionmaria.eu www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Family resort Mária ponúka izby a apartmány v hlavnej budove, ako aj v samostatne stojacom dependance vzdialenom 10 m od hlavnej budovy cez spoločnú záhradu. Mária je penzión, ktorý ponúka služby na úrovni hotela. Je ako stvorený pre rodiny s deťmi a turistov. Penzión je zariadený vo vidieckom štýle a poskytuje pohodlné ubytovanie a príjemné posedenie v typicky zariadenej jedálni s barom, či letnej terase. Prídťe sa zabaviť vo FUN-zóne alebo si len tak si poleňošiť na záhrade. V hlavnej budove sú na výber 2, 3 a 4 lôžkové izby a apartmány pre 4 a 8 osôb. Každá izba má kúpeľňu s WC, TV/SAT, apartmány a 4 lôžkové izby majú balkóny.

V penzióne je Wifi pripojenie a hosťom je k dispozícii parkovisko a lyžiareň. Vaše bicykle vieme uschovať. Pre Vaše detičky ponúkame detské stoličky, postieľky s komplet výbavou, hračky, knižky, na požiadanie detské menu. Radi Vám vyjdeme v ústrety s požičaním fénu, spoločenských hier, máp, prospektov, všetkých informácií z regiónu. V ponuke je veľa služieb, napr. možnosť objednania masáží, športových aktivít, taxi služby, firemných večierkov, gril party, zabijačiek a kapustníc.

Apartmány v dependance Mária

Nové depandance apartmány sa nachádzajú v areáli Penziónu Mária,svojou polohou umožňujú hosťom mať súkromie.Všetci naši hostia môžu využívať benefity, ktoré ponúka hlavná budova Penziónu Mária.Tri apartmány sa skladajú z obývacej miestnosti s kvalitným rozkladacím gaučom pre 2 osoby spojenej s kuchyňou, oddelenej spálne pre 2 osoby a kúpeľne. Vchod do kúpeľne je z oboch miestností separátne.

Jeden Apartmán sa skladá z obývacej miestnosti  s kvalitným rozkladacím gaučom pre 2 osoby spojenej s kuchyňou a opticky oddelenou spálňou pre 2 osoby a kúpelne. Všetky apartmány majú balkóny s výhľadom na Nízke Tatry. Každý apartmán má 1 parkovacie miesto. Samozrejme hostia nášho depandance môžu využívať všetky služby penziónu Mária.

Predná terasa

V zimnej sezóne je každý týždeň ICE BAR na terase. Penzión Mária je ideálne miesto pre rodiny s deťmi.

Penzion Maria 8

Záhrada a terasa

Hostia majú k dispozícii záhradu s detským pieskoviskom a preliezkami.

Penzion Maria 9

Ideálne miesto pre rodiny s deťmi

  • veľká záhrada
  • pieskovisko
  • preliezky a šmýkačky
  • trampolína
  • 2 detské kútiky
  • rodinná atmosféra
  • certifikát materského centra
  • požičovňa bicyklov
Náš penzión využívajú najmä rodiny s deťmi. Izby máme upravené tak, aby sa k nám zmestila aj 5 členná rodina. Personál tvoria majitelia penzionu, ktorí vytvárajú rodinnú atmosféru. Počas letnej a zimnej sezóny je ponúkaný aj animačný program tak aby Vaše ratolesti a Vy, rodičia ste sa u nás cítili čo najlepšie.
 

Ponúkame: animačný program, lyžiarska škola pre najmenších

Pre našich najmenších hostí máme k dispozícii:

  • detský teplomer
  • stoličky v jedálni
  • detské postieľky s obliečkami a perinkami za jednorázový poplatok 5 eur
  • detská vysielačka
  • detské  menu  
  • hračky , knižky, omalovánky
  • v sezóne animácie
  • preliezky, pieskovisko, trampolína, mini zoo
Záhrada je totálne kľudné miesto v zadnej časti pozemku, kde majú Vaše ratolesti k dispozícii, detské ihrisko, pieskovisko, trampolinu, samozrejme záhradné posedenie, k dispozícii je aj väčší gril. O Vašu zábavu sa postarajú naši štvornohí animátori - psík Jessy, mačka Pišta, cica mica a zajko uško. Na záhrade sa konajú aj hosťovské turnaje vo futbale, ranné cvičenia, vystúpenia psíkov.....

 

Elektrobike

Len u nás máte možnosť požičať si elektrobike s výkonnou batériou, ktorá vydrží jazdu od nás z penziónu až do Jasnej a späť plus cyklovozík, v ktorom odveziete svoje deti. Preto, pre všetkých nadšencov cykloturistiky máme super ponuku na požičanie elektobikou s vozíkom.

 

Penzión Mária sa nachádza v srdci Liptova, kde táto poloha predurčuje možnosť využiť rôzne aktivity každý deň. Samozrejme v tom nie ste sami a tým, ktorí chcú mať osobného sprievodcu po rôznych zákutiach Liptova, vieme pomôcť. Ponúkame TOURIST GUIDE sprievodcu stovkami túr v okolí Penziónu Mária. Či už ide o Nízke Tatry, Západné Tatry, Choč, Veľká Fatra, Malá Fatra alebo Vysoké Tatry, vždy pre Vás vieme nájsť vhodnú trasu a vieme Vás previesť po týchto kopcoch.

Čaká na Vás 770 km cyklotrás v okolí Penziónu Mária s možnosťou využitia služieb nášho BIKE GUIDE-a nie len pre adrenalínových jazdcov ale aj pre rodiny s deťmi. Môžte využiť služby nášho Nordic Walking inštruktora, ktorý Vám ukáže nie len krásy Liptova ale aj zdokonalí, prípadne naučí správnu techniku chôdze s paličkami, ktorá dobila svet. Máme pripravený ANIMAČNÝ PROGRAM pre každého. Každý týždeň pre Vás grilujeme na záhrade, ráno s hosťami cvičíme jógu, pracujeme nie len s deťmi s hlinou plátovou technikou alebo vytáčame hrnčeky na hrnčiarskom kruhu s výukou tejto techniky.
Sme tu pre Vás. Príďte si k nám oddýchnuť a využite jeden z naších výhodných balíkov.

 

Cenník

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Mirka 27.11.2022, 22:09

    Deťom sa tam pačilo, krasna priroda v okoli.

  • Michaela 01.12.2019, 21:32

    úžasné izby, personál, bazén, detské ihrisko a cez leto je možnosť si užiť grilovačkové večery

  • Michaela 03.01.2018, 13:58

    Vyborny penzion s rodinou atmosferou. Nasa dcera vtedy skoro nic nechcela jest. Majitelka penzionu, pani Maria jej preto vyvarala same dobroty, len pre nu. Tvarohove gulky s jahodami, dodnes na to spominame.

  • Dada 29.12.2017, 15:25

    Zimná dovolenka v penzione Maria sa nám veľmi páčila. Stredisko je rodinnej atmosféry, odporúčam pre celé rodiny.

  • Radka 12.09.2016, 12:58

    Super krasny rodinny penzion uzasny personal strava prostredie vsetko odporucam

  • Zuzana 23.12.2015, 20:10

    krásne prostredie, milý personál, vyžitie aj pre dospelých aj pre deti, krásne zariadené izby, už teraz sa teším, ako v lete znova "vypadneme" s rodinkou si oddýchnuť

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár