19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Rezort Masarykov dvor

Autor: Annie, Foto: masarykov-dvor.sk
Adresa:Pstruša 339, 962 02 Vígľaš Telefón:+42145 524 46 00 E-mail:recepcia@mdvor.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Chcete zabudnúť na svoje všedné starosti a cítiť sa aspoň na pár chvíľ ako v rozprávke? Malebná príroda Podpoľania vás priam pozýva na potulky po našom okolí a je zárukou nezabudnuteľných zážitkov. Sme rezort, ktorý právom patrí medzi špičku podobných na Slovensku a svojimi službami dokáže uspokojiť všetkých svojich zákazníkov. Je o nás známe, že sme predovšetkým rezortom určeným pre celú rodinu, ponuka aktivít dokonale vyplní čas strávený na Masarykovom dvore.
 
Dieťa určite s nadšením privíta možnosť stráviť čas na našej farme, dotknúť sa živých zvieratiek a s úžasom sledovať ich správanie v prirodzených podmienkach.  Chcete zažiť dobrodružstvo sediac v sedle koňa, alebo romantiku jazdy na kočiari?  Navštívte našu jazdeckú halu. Ak ste len začiatočníkom, ponúkame vám základy jazdy na koni, výlety do okolitej prírody, cestou - necestou, jedinečnú krásu nášho nevšedného regiónu.  Na milovníkov športov čaká cyklochodník, ktorý začína len pár metrov od areálu a pokračuje až do obcí Klokoč a Stožok. Okrem iného sa dá využiť aj na korčuľovanie alebo nenáročnú prechádzku s výhľadom na malebnú prírodu Podpoľania. Ak nemáte so sebou bicykel, nerobte si žiadne starosti v našej požičovni máme k dispozícií bicykle, elektrobicykle, kolobežky aj elektrokolobežky pre celú rodinu.

V roku 2022 v našom rezorte vyrástlo nové inkluzívne detské ihrisko RODINKA, ktoré poskytuje priestor na detské šantenie aj zdravotne znevýhodneným detičkám. Tvorí ho veľká pirátska loď, prekážková dráha, niekoľko hojdačiek, šmykľaviek a preliezok. Takisto aj pieskovisko, mini kolotoč a altánok na posedenie. V letnom období sú pre deti k dispozícii motokáry alebo si dokonca môžu uloviť niečo v našom jazierku. Zábavu s detičkami si však môžete užiť aj v našom wellness svete a poriadne sa vyblázniť v bazéne.

 

Ubytovanie  

Základom dobrého rezortu je ubytovanie, ktoré je jeho výkladnou skriňou a zároveň miestom maximálneho súkromia, ktoré štartuje Váš deň, keď sa v ňom prebúdza.  Pre našich hostí ponúkame komfortné izby, ktoré spĺňajú očakávania všetkých klientov.

Pripravené máme dvojlôžkové izby, dvojlôžkové izby s prístelkou, rodinné izby, apartmány, apartmán s kuchyňou a obývacou izbou a bezbariérový apartmán. Spolu ponúkame 84 lôžok, s prístelkami 109. Izby sú vybavené tak, aby spĺňali požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Stravovanie

Kvalita, čerstvosť, poctivá domáca kuchyňa.

Jedlo pre našich zákazníkov pripravujeme predovšetkým z kvalitných a lokálnych surovín priamo z nášho regiónu. Disponujeme vlastnou rozrábkou mäsa, ktoré pochádza z našich domácich fariem. Špecialitou našej kuchyne je divina z okolitých revírov. Váš skvelý štart do nového dňa začnete pestrou ponukou čerstvých jedál podávaných formou raňajkového bufetu. Samozrejmosťou je plná penzia a možnosť kedykoľvek počas celého dňa objednať si zo širokej ponuky chutných tradičných aj moderných jedál štýlom „Á la carte".

V príjemnom prostredí našej reštaurácie či posedením na našej vyhrievanej terase s výhľadom na celý rezort si vychutnáte obľúbenú kávičku, čaj či dokonca aj naše vlastné pivo Masaryk z nášho remeselného pivovaru. Nezabúdame samozrejme ani na vegetariánov, resp. vegánov, hostí so špeciálnymi diétami, rôznymi alergiami a intoleranciami, pre ktorých ponúkame špeciálne upravené jedlá. Pre deti máme k dispozícii nutrične vyvážené a zároveň chutné detské menu.

 

Wellness

Vážení návštevníci, pozývame vás do nášho nového hotelového wellness, kde si môžete dopriať regeneráciu a oddych počas celého roka. K dispozícii je bazén, vírivka rôzne typy sáun, tepidárium pivná a bylinková kaďa a ďalšie možnosti pre oddych a relax. 

Mapa: N 48° 32′ 42″ E 19° 19′ 12″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Julka 08.12.2022, 23:23

    Relax miesto pre všetkych . Najdete tam všetko, čo potrebujete k šťastiu.

  • Lucia Strigacova 03.12.2022, 22:48

    Boli sme niekoľkokrat... Super nové ihrisko

  • Katka 02.01.2022, 23:47

    Syn a dcera si vybrali miesto kam by chceli na vylet a rozhodli sme sa teda vyrazit na miesto, kde su koniky. Nemôžem povedať jedine zle slovko na toto zariadenie. Oddychli sme si.

  • Michal 19.12.2021, 15:02

    Tiché prostredie, v okolí je toho pomenej. Vhodné pre človeka, ktorý nechce nikam chodiť.

  • Barbora Čaplová 07.12.2019, 22:54

    Priestranné izby, príjemný pesonál, veľmi dobrá kuchyňa. Bonusom sú prítomné koníky, detské ihrisko, detský kútik v reštaurácii, obchodík s regionálnymi špecialitami. Za výletmi zväčša treba sadnúť do auta, čo hodnotíme ako jedinú nevýhodu.

  • Jaroslav Košťanský 24.11.2019, 09:43

    Pekný areál, koníky, oddych, v blízkosti Vígľašsky zámok

  • Lucia 22.11.2019, 21:27

    Výborné jedlo, krásny areál príjemná obsluha a celková atmosféra super...

  • Michal 06.01.2019, 14:45

    Areal pekny co sa tyka restauracii -5 hviezdiciek dal som si halusky ze 100%ovcia bryndza bolo mi na grc mali by si to prepisat na 100%smotana skvarky nedopecene a za tu cenu sa mozu hambit odporucam kazdemu

  • Karol 14.12.2018, 22:01

    Deťom sa páčilo to, že sa mohli povoziť na konikoch, len jedlo bolo pre nás mínus.

  • Veronika 05.12.2018, 18:25

    Sem často chodieva na akcie s koníkmi, všelijaké súťaže, dostihy, preteky...

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár