28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Magio pláž 2015

19.06.2015 Autor: Claudinka, Foto: Magio pláž
Miesto:Tyršovo nábrežie medzi divadlom Aréna a reštauráciou Au Café Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Deviaty ročník Magio Pláže na Tyršovom nábreží v Petržalke opäť prinesie plážovú atmosféru a unikátny mestský priestor pre oddych, šport, zábavu alebo aj prácu.

Telekom prináša vodu priamo na pláž, aby spojil všetky živly do neopakovateľnej atmosféry.Letné osvieženie poskytne originálne riešený nízky bazén, k tomu horúci piesok pod nohami, štýlové posedenie na drevenej terase v tvare vĺn, príjemný vánok od Dunaja a oheň v srdci každého, kto sa zastaví obdivovať najkrajší výhľad na mesto.

Celý areál sme vybavili separovanými košmi na odpad, pretože ohľaduplnosť k miestu sa nám mnohonásobne vráti v podobe jedinečnej atmosféry najznámejšej mestskej pláže v Bratislave. K dispozícii bude aj bezplatné wi-fi v celom areáli. Priamo na pláži si môžete vyskúšať aj Magio TV a Magio Go.

Magio Pláž je obľúbeným miestom letného relaxu nielen pre Bratislavčanov, ale aj pre domácich a zahraničných turistov. V roku 2014 ju navštívilo 210 400 návštevníkov. Tohtoročná MAGIO PLÁŽ opäť prinesie plážovú atmosféru a unikátny mestský priestor pre oddych, šport a zábavu s množstvom sprievodných aktivít. Toto leto nebudete môcť povedať, že sa v meste nič nedeje. Príďte na MAGIO PLÁŽ!

Novinky MAGIO PLÁŽE 2015

MAGIO PLÁŽ je neodmysliteľnou súčasťou leta v Bratislave. Tradične sa môžete tešiť na bary a terasy okolo nízkych bazénov, koncerty, piesok s lehátkami, zábavnú detskú zónu, obľúbené športové ihriská, filmové premietania a premiéry či technologické a kreatívne zóny. Ponuku letných športových aktivít rozširujeme o Beach tennis, Crossbox, Pure Bar Form a Strollering, vďaka ktorému bude aj kočíkovanie príležitosťou si zašportovať. Pracovitých opäť poteší bezplatná Wi-Fi a možnosť zapojenia do elektrickej siete. Tento rok si na pláži budete môcť vyskúšať najrýchlejšie mobilné pripojenie TELEKOM 4G siete. No a hladní objavia rozšírenú ponuku zdravých jedál a FRESH BAR.
Magio menu

magio plaz

Zacvičte si na MAGIO PLÁŽI po švédsky, barovo či s kočíkom

Tento rok si môžete na MAGIO PLÁŽI vyskúšať viaceré nové formy cvičenia ako je FLOWIN ®, Strollering či Pure Bar Form.

  • Flowin ® je moderný švédsky koncept cvičenia a posilňovania založený na prirodzenom odpore cvičebných povrchov, ktorého prekonávanie zapája množstvo svalov a posilňuje celé vaše telo. Lektori štúdia Sunflower si s Vami na MAGIO PLÁŽI zacvičia v piatok o 19:30.
  • Vlastnú váhu tela a funkčné cviky využíva aj Pure Bar Form. Cvičenie nezaťažuje kĺby a je určené najmä ženám a ich problémovým partiám. Formujte svoju postavu na MAGIO PLÁŽI pod vedením cvičiteľky Renaty Žubrovej v nedeľu o 18:30.
  • Mamičky, ktoré chcú spájať príjemné s užitočným by nemali premeškať Strollering – cvičenie s kočíkom. V pondelok a stredu o 11:00 môžete kombináciou kardia a posilňovania dopriať svojmu bábätku vychádzku a sebe zdravé cvičenie!
  • Ak nechcete byť príliš kreatívni, v utorok a štvrtok o 18:30 alebo v nedeľu o 10:00 si prineste na pláž bicykel a absolvujte náš Outdoor Cycling – dvojhodinové cyklistické výlety pod odborným vedením, vhodné aj pre začiatočníkov.

Hýbte sa na MAGIO PLÁŽ(i)

Všetky ponúkané aktivity vrátane letného kina a športovísk budú samozrejme bezplatné. Tešíme sa na Vás od 11. júna!

Propelerom na Magio pláž

Pravidelná lodná preprava zo Starého Mesta na Magio pláž.
3x denne (ST, ŠT, PIA, SO, NE) Staré Mesto: Osobný prístav – nástupište č.1 (P-52).

Plavby

Propeler Staré  mesto – Petržalka (MAGIO PLÁŽ) odchody cena
trvanie: 5 min. 11.00 13.30 15.30 dospelí 2 € deti (2-15 rokov) 1 €
Propeler Petržalka (MAGIO PLÁŽ) – Staré mesto odchody cena
trvanie: 45 min. 11.05 13.35 15.35 dospelí 4 € deti (2-15 rokov) 2 €

propeler map

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Evka Rohalova 31.12.2016, 14:57

    Magio pláž ma vždy očarila na čistotu. Deti to navštevuje v lete často.

  • Vlasta 23.12.2015, 22:52

    Chodím často, hlavne v lete . Niekedy až príliš veľa ľudí na jednom mieste :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár