29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Deň detí na korze v Trnave

12.05.2015 Autor: Zuzka, Foto: trnava.sk
Termín: 31.05.2015 Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

Medzinárodný deň detí sa už nezadržateľne blíži, a preto sme pre všetky trnavské a netrnavské ratolesti pripravili jedinečné popoludnie. 

den deti

Aj dospeláci sa môžu vrátiť do svojich mladých čias a pozrieť si rozprávku Ako išlo vajce na vandrovku v podaní Divadla ZKufraVon, v ktorej sa snúbia témy priateľstva a morálky. Buďte pozorní, pretože máme tajné informácie, že herci vo svojom kufri schovávajú rôzne gagy, „skoroživé“ zvieratká, hromadu vylomenín, kopu výmyslov a prvky žonglovania.

A to nie je všetko, tešiť sa môžete aj na unikátne hudobné zoskupenie s názvom HEVI DUBI KOMIKS BANDktoré vzniklo pod záštitou Daniela Heviera. Skupina hrá veselé, dynamické a energické pesničky nielen pre deti a tínedžerov, ale aj dospelých. Členmi sú profesionálni hudobníci, herci a speváci, ktorí vás okrem skvelých hudobných výkonov zaujmú unikátnym 5-hlasom. Ak ste ešte nevideli nikoho hrať na netradičný trombón či ukulele, toto zoskupenie je určené práve pre vás. Poznáte Slovenku Helenku a Francúza Guillauma? Ak nie, tak vedzte, že pri kúskoch, ktoré vám predvedú, sa vám zatají dych – sú to totiž aktéri nového cirkusu.

 trnava mdd

Napíšte komentár