18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Africké dobrodružstvo vo vzduchu v Shopping Palace

09.05.2015 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Shopping Palace Zlaté piesky
Termín: 31.05.2015 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

ocp 78 majova kampan bigboard 800x500 910.jpg

Africké dobrodružstvo vo vzduchu

Náučno-zábavné spoznávanie afrického kontinentu, exotické rytmy s Lacim Strikeom a kapelou King Shaolin, bubnová show Campana Batucada.

Oslava MDD sa v nákupnom centre Shopping Palace Zlaté Piesky stane skutočným zážitkom ako pre malých, tak i veľkých milovníkov ďalekých krajín! Počas soboty (30.5.) a nedele (31.5.)  ich čaká interaktívna hra Cesta Afrikou, ktorá hlavne deťom od 5 do 10 rokov ponúkne možnosť zapojiť sa do rozmanitých súťaží. A nebude chýbať ani Africká škola tanca Laciho Strikea či tanečné predstavenie divadla Zanzara. Príďte si poskladať africké štáty, postaviť pyramídu alebo si vytvoriť tradičné šperky! Tieto a mnohé ďalšie zábavné úlohy budú súčasťou hry Cesta Afrikou, ktorá je rozdelená do piatich stanovíšť - Zvieratá Afriky, Krajina, štáty a mapy, Vodstvo, Pyramídy, Obyvatelia a obydlia. Počas soboty a nedele od 12.00 h do 18.00 h sa deti nielen veľa dozvedia o živote na tomto kontinente, ale hlavne sa budú môcť zapojiť do súťažných hier. Čakajú na ne veselé hádanky o afrických zvieratách a prírode, stavanie pyramíd z krabíc, skladanie afrických štátov z puzzle alebo si môžu vyrobiť tradičné šperky domácich obyvateľov. Za splnenie jednotlivých úloh získajú krásnu medailu a pekné ceny.

V rytme afrických tancov vás rozhýbe Laci Strike a King Shaolin! Atmosféru ďalekej Afriky si návštevníci budú môcť vychutnať aj počas hudobno-tanečných vystúpení, ktoré uvidia počas soboty a nedele od 15.00 h do 18.00 h. V sobotu 30.5. sa na pódiu predstaví Laci Strike a jeho Africká škola tanca pre deti od 4 rokov. Spolu so spevákom Dominikom zo skupiny King Shaolin zároveň ponúknu možnosť naučiť sa tancovať a spievať skladbu Waka Waka Afrika. Bubeníci z Campana Batucada zasa predvedú tradičné africké rytmy, ktoré si budú môcť záujemcovia sami vyskúšať v rámci bubnového workshopu.

Nedeľa 31.5. bude patriť Divadlu MaterinkyŠaľa s ich rozprávkou Ako Zajko do Afriky putoval. A opäť sa bude tancovať! Dance Kids so svojou Africkou školou tanca rozhýbe deti od 1 do 5 rokov a Divadlo Zanzara ponúkne interaktívne predstavenie Zvuky - Tance Afriky pre deti od 5 do 13 rokov.

Víkend plný zliav a súťaž o nábytok do izby pre školáka!
Počas víkendu 30.5 a 31.5. sa myslelo aj na rodičov, ktorí môžu využiť výhodné nákupy so zľavami vo vybraných obchodoch a prevádzkach. A kto počas soboty a nedele nakúpi v Shopping Palace minimálne za 5 Eur, má šancu vyhrať v súťaži školskú izbu v hodnote 300 Eur!

afrika2afrika3

Napíšte komentár