28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Detské centrum Safari Park

, Foto: safaripark.sk
Adresa:Lazovná 64, Banská Bystrica Telefón:+421908 393 198, +421917 094 986 E-mail:safaripark.dic@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Milí rodičia, deti, starí rodičia a kamaráti.

Po dlhšom čase sa opäť otvárajú dvere do detského interaktívneho centra SAFARI PARK, ktoré sa nachádza v priestoroch budovy na Lazovnej 64, medzi potravinami Coop Jednota a pohostinstvom Kopčok. V blízkosti je autobusová zastávka Severná.

Najútulnejšia detská herňa v blízkosti centra mesta Vám ponúka plno rôznych atrakcií, nachádzajúcich sa na dvojpodlažnej konštrukcii. Počas hrania vás sprevádzajú piesne, rozprávky, či náučné videa, ktorým sa deti určite potešia.  Neoddeliteľnou časťou našej herne je aj interaktívna podlaha. Prehlbuje rozvoj motorických a kognitívnych zručností pomocou zaujímavých  hier.  V herni sa nachádza veľa herných prvkov, detské šmýkačky z plastu, lezecká stena a tiež oddelená hracia časť s loptičkovým bazénom pre deti do 3 rokov.

Naša herňa poskytuje kvalitné služby kvalifikovaných pedagógov. Pripravuje sa pestrý vzdelávací program, voľnočasové aktivity podľa výberu, pohybové cvičenie, kreatívne práce, workshopy, quizy  a veľa zaujímavých činností, ktoré pravidelne zverejňujeme na našom FB. 

Deti sa môžu tešiť aj na milé prekvapenia.

Chcete osláviť narodeniny vašich ratolestí?
Neváhajte a príďte na miesto, ktoré je  pre detskú zábavu. V uzatvorenej spoločnosti Vám pripravíme super párty podľa Vášho želania. Súčasťou každej  párty je stôl s občerstvením pre detičky a chutné ovocné taniere. Priestor ozdobíme balónovou výzdobou podľa druhu pripravovanej párty. Urobíme pozvánky, je možnosť objednať si animátora, maľovanie na tvár a všetky extra želania radi vybavíme telefonicky alebo osobne. 

Na tomto mieste sa priam denne strieda úsmev, pohoda, radosť, skvelá nálada, ba aj chvíľkový relax. A to je najdôležitejšie pre rodičov, na ktorých tiež myslíme a ponúkame im vynikajúcu taliansku kávičku, Cappuccino, latte, presso kávu ,veľa druhov chutných čajov, rôznych nápojov a taktiež slaných, sladkých či sezónnych pochutín. Všetko to si môžu vychutnať s výhľadom na svoje ratolesti.

Detstvo by malo byť bezstarostné, plné hier a zábavy. Našou prioritou pre tieto deti je, aby sa zabávali v centre, v ktorom na prvom mieste je čistota a poriadok. Denne robíme mokré čistenie hracej plochy, priestor upratujeme, dezinfikujeme a dbáme o bezpečnosť. To isté platí pre všetko, čo v herni je a s čím sú deti v priamom kontakte.

V toaletných priestoroch sú detské nočníky, redukcie na WC prebaľovací pult s príslušenstvom.

V lete poskytujeme možnosť využiť vonkajšie detské ihrisko s príjemným posedením. 

Príďte k nám s deťmi príjemne stráviť voľný čas. Tešíme sa na Vás. 

 

 

 

 

 

Mapa: N 48° 44′ 37″ E 19° 8′ 32″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Tatiana Lakomá 08.01.2021, 15:06

    navštívili sme asi trikrát, kedže nie sme z BB...ale mám tam sestru...Odporúčam...pobavili sa menší, ale i moji väčší sa vyšantili .... kávička super..dá sa dokúpiť niečo i pod zub, takže to kvitujem...Vstupné takisto v normálnej primeranej cene. Naposledy sme sa tam tiež vybrali, ale už bolo zatvorené, kvôli covidu. Nevadí, vynahradíme si to pri najbližšej návšteve...Dúfam,že ešte otvoria, kedže v B , je málo takýchto centier...Odporúčam všetkým

  • Jana 28.12.2020, 19:23

    Zábavné miesto pre deti. Majitelia sa snažia svojimi napadmi o to, aby miesto bavilo deti, to sa mi veľmi páči a aj cenovo je to v pohode.

  • Veronika 17.12.2020, 10:34

    Pekná herňa, ale na môj vkus je tam trochu tma.

  • Mária Farbivá 06.12.2020, 10:53

    Veľká spokojnosť ✨

  • Martina 23.11.2019, 06:54

    Pekne prostredie, milý personál, dobrá poloha.

  • Beáta 24.11.2018, 03:30

    Úžasná obsluha,veľká super zostava pre deti, množstvo hračiek

  • Nellka 07.04.2018, 10:46

    Môžu ísť do tohoto kutika aj 10 mesačne dieťatko ?

  • Renata Kašinská 08.01.2018, 10:30

    Super herna vhodna podla mna pre deti od cca 4 rokov. Kontrukcia na lezenie je velka a dlha. Deti sa vyhraju.

  • Jane 20.12.2017, 15:53

    milé pre menšie detičky :)

  • Slavka1502 08.12.2017, 09:45

    Super priestor pre deticky a velka vyhoda, ze je to blizko centra mesta. Takze sa tam casto ukryjeme v pripade dazda a dcera sa zahra. Odporucam navstivit, je tam i prijemna obsluha.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár