19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Deň Slovana

24.04.2015 Autor: Externý prispievateľ, Foto: ŠK Slovan
Termín: 03.05.2015 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

14963

Bratislavská Kuchajda bude v nedeľu 3. mája 2015 patriť Slovanu. Presne v deň, kedy športový klub bude oslavovať 96. narodeniny, je pre všetkých priaznivcov s belasým srdcom pripravené športovo-kultúrne podujatie s názvom „DEŇ SLOVANA“.

Deň Slovana je organizovaný pre všetkých, ktorí majú radi Slovan a to bez ohľadu na to, či sa Slovanu darí alebo nie. Cieľom je vytvoriť príjemný nedeľný deň, počas ktorého sa budú môcť fanúšikovia spolu aj s hráčmi A-mužstva športovo a kultúrne vyžiť a zároveň, aby komunita belasej rodiny mohla tráviť spoločný čas aj mimo zápasov A-mužstva. Podujatia sa zúčastnia všetci hráči A-mužstva, ako aj mnohí bývalí hráči Slovana.

Športový program pre fanúšikov sa bude skladať z týchto aktivít: futbalový turnaj, turnaj v plážovom volejbale, turnaj v stolnom tenise, detský beh, skákanie vo vreci, preťahovanie lanom, či atraktívny footvoley na plážovom ihrisku.

Okrem športových aktivít budú pripravené ďalšie aktivity s partnermi podujatia, ktoré zaujmú fanúšikov so svojimi deťmi a taktiež kultúrny program. Pre celý futbalový klub ŠK Slovan (fanúšikov, hráčov, trénerov, partnerov, funkcionárov) bude pripravený narodeninový darček, ktorý zmení už aj tak bohatú a slávnu históriu klubu.

 

Mapa: N 48° 10′ 9″ E 17° 8′ 41″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár